“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” împlinește astăzi un an de la prima difuzare; Care este bilanțul celui mai simplu și îndrăgit quiz show din istoria televiziunii, la Kanal D

“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” împlinește astăzi un an de la prima difuzare; Care este bilanțul celui mai simplu și îndrăgit quiz show din istoria televiziunii, la Kanal D
“Jocul cuvintelor cu Dan Negru” împlinește astăzi un an de la prima difuzare; Care este bilanțul celui mai simplu și îndrăgit quiz show din istoria televiziunii, la Kanal D

# Într-un an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” au fost folosite peste 11.000 de cuvinte, s-au scurs 34.000 de minute de concurs, au participat 760 de concurenți, au fost oferite 45.000 de indicii și 10.000 de litere au fost cerute de concurenți în timpul show-ului; valoarea premiilor acordate este de aproximativ 1.000.000 de lei

Emisiunea “Jocul cuvintelor cu Dan Negru” se află astăzi la zi de sărbătoare, cel mai simplu și ușor de înțeles quiz show din istoria televiziunii, o emisiune accesibilă și antrenantă pentru toată familia marchează astăzi un an de la prima difuzare.

Milioane de telespectatori din întreaga țară au urmărit cu sufletul la gură fiecare ediție a emisiunii cu și despre cuvinte, care pune preț pe inteligența românilor.

Încă de la lansare, quiz show-ul a cucerit publicul, Kanal D situându-se apoi constant pe primul loc pe toate targeturile monitorizate, reconfirmand faptul că telespectatorii își doresc concursuri de cultură generală la televizor, iar Kanal D a devenit, încă o dată, trendsetter în materie de aceste formate TV.

 Dintre cele 150 de ediții difuzate pe parcursul întregului an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, o treime dintre acestea au fost lider de piață, pe targetul All Urban, și 37 de ediții au fost lider de piață pe targetul Național.

În medie, 2.356. 000 de telespectatori au urmărit cel puțin un minut ediția din data de 24 iunie 2022, ce a înregistrând un rating de 5,4% și o cota de piață de 19,2% pe targetul Național.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

            Peste 11.000 de cuvinte folosite, 34.000 de minute de concurs, 760 de concurenți, 45.000

de indicii oferite, 10.000 de litere cerute de concurenți și valoarea premiilor acordate de aproximativ 1.000.000 de lei, acesta este bilanțul la un an de la prima difuzare a celui mai simplu și atractiv quiz show din istoria televiziunii. 

În ediția aniversară din această seară, cinci concurenți care au mai participat în cadrul concursului dar au pierdut la o diferenta foarte mica, de un cuvant, vor reveni la celebrul pupitru pentru o a doua șansă în lupta cu definițiile enunțate de moderatorul emisiunii.

Înainte de debutul ediției din această seară, colegii de emisiune i-au făcut lui Dan Negru o surpriză delicioasă; înarmați cu un tort uriaș, au pășit în platoul emisiunii celebrând aniversarea unui an de “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”.

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

Sunt alături astăzi de câțiva concurenți foarte tari, care au fost aproape de marele câștig. Am realizat o ediție specială cu ei. Valoarea premiilor oferite până acum la <Jocul cuvintelor> este de aproape un milion de lei, dar cel mai important este că am <uns> mințile românilor, asta contează”,  a spus Dan Negru.

Nu pierdeți în această seară, de la ora 22:45, o ediție cu totul specială “Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, prin care aniversăm un an de când cel mai atractiv show cu și despre cuvinte a intrat în viețile românilor. Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Ce spune Antoni despre despărțirea de Rebecca? Tânăra nu poate trece peste orgoliu și cuvintele lui! „Eu m-am despărțit aici în casă și nu mi-am întors hotărârea nicio secundă.”

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies