Împăcare de zile mari în showbiz! Este vorba despre... Jo și Juno! „Ne-am iubit și ne iubim foarte mult”


Jo și Juno formau unul dintre cele mai frumaose cupluri din showbiz, până să își anunțe despărțirea. Se pare că soliștii au ajuns la sentimente mai bune, pentru că s-au împăcat!


In articol:

Jo și Juno au înfăptuit, fără doar și poate, împăcarea momentului în showbizul românesc! Cei doi soliști extraordinari au surprins pe toată lumea odată cu anunțul despărțirii, pentru că păreau un cuplu atât de sudat, pe care doar moartea l-ar fi putut despărți, așa că fanilor nu le-a venit să creadă.

Citeste si: Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani de relație

jo-si-juno-s-au-impacat
jo-si-juno-s-au-impacat

Se pare că la finalul relației lor, Jo și Juno nu și-au transmis „adio” ci „la revedere/pe data viitoare”, pentru că internauților nu le-a venit să creadă când au observat că aceștia au postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apăreau împreună!

jo-si-juno-s-au-impacat
jo-si-juno-s-au-impacat

Jo și Juno s-au împăcat după câteva luni de pauză!

Dacă acum câteva luni Jo anunța că s-a despărțit de iubirea vieții sale, plângând, iar cei doi au recunoscut că și-au greșit, se pare că îndrăgostiții au avut parte de o escapadă romantică la mare, imediat după ce s-au impăcat! Despărțirea lor a fost, de fapt, o pauză, anunțată chiar de soliști, pauză care acum a ajuns la final, iar cei doi formează din nou unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton!

Citeste si: Jo și Juno își cântă dragostea în prima lor piesă împreună

jo-si-juno-s-au-impacat
jo-si-juno-s-au-impacat

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute... Nu am fost... despărțiți...

Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea.

Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună,” a mărturisit Jo, în cadrul unei intervenții televizate.

Citeste si: Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween 


Citește și:

Ryan Seacrest și Shayna Taylor s-au despărțit, după șapte ani de relație

Despărțire bombă în showbiz-ul românesc! Vedetele şi-au spus "ADIO"!

Ana Maria Mocanu s-a despărțit de iubitul său, din cauza unei femei celebre

Rachel Bilson și Bill Hader s-au despărțit

Sambata aceasta, de la ora 15:00, in “ROventura”, George Mihai si Andreea Stravoiu, la “vanatoare de diamante negre” prin padurile Muresului

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic sâmbătă, 24 octombrie 2020. Află ce zodie este în pericol să-şi piardă locul de muncă!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri