Împăcare de zile mari în showbiz! Este vorba despre... Jo și Juno! „Ne-am iubit și ne iubim foarte mult”


Jo și Juno formau unul dintre cele mai frumaose cupluri din showbiz, până să își anunțe despărțirea. Se pare că soliștii au ajuns la sentimente mai bune, pentru că s-au împăcat!


In articol:

Jo și Juno au înfăptuit, fără doar și poate, împăcarea momentului în showbizul românesc! Cei doi soliști extraordinari au surprins pe toată lumea odată cu anunțul despărțirii, pentru că păreau un cuplu atât de sudat, pe care doar moartea l-ar fi putut despărți, așa că fanilor nu le-a venit să creadă.

Citeste si: Jo și Juno s-au despărțit, după doi ani de relație

jo-si-juno-s-au-impacat

Se pare că la finalul relației lor, Jo și Juno nu și-au transmis „adio” ci „la revedere/pe data viitoare”, pentru că internauților nu le-a venit să creadă când au observat că aceștia au postat câteva fotografii pe rețelele de socializare în care apăreau împreună!

jo-si-juno-s-au-impacat

Jo și Juno s-au împăcat după câteva luni de pauză!

Dacă acum câteva luni Jo anunța că s-a despărțit de iubirea vieții sale, plângând, iar cei doi au recunoscut că și-au greșit, se pare că îndrăgostiții au avut parte de o escapadă romantică la mare, imediat după ce s-au impăcat! Despărțirea lor a fost, de fapt, o pauză, anunțată chiar de soliști, pauză care acum a ajuns la final, iar cei doi formează din nou unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton!

Citeste si: Jo și Juno își cântă dragostea în prima lor piesă împreună

jo-si-juno-s-au-impacat

„Cred că greșeala noastră a fost că am ales să ne facem publică viața asta personală și acum trebuie să dăm socoteală de fiecare dată. Poate ne-am maturizat. Ca în orice cuplu, există și momente mai puțin plăcute... Nu am fost... despărțiți...

Am considerat că e firesc și normal să mai luăm o gură de aer. Ne-am sufocat un pic pentru că ne-am iubit și ne iubim foarte mult. Ne-am sufocat pentru că nu am știut să gestionăm lucrurile astea.

Ne-am sufocat pentru că nu am știut cum să facem să fie bine. Noi doi ani jumătate cât am fost împreună ne-am sufocat încontinuu. Stăm împreună, dar nu trebuie să stăm numai împreună,” a mărturisit Jo, în cadrul unei intervenții televizate.

Citeste si: Jo, aparitie spectaculoasa de Halloween 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declaraţie de maximă importanţă despre Covid-19! "Are virusul şi transmite"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri