Jasmine, fata care și-a lăsat familia pentru a trăi o viață la circ. “Eu te-am crescut așa cum te-am crescut, ca tu să trăiești în modul acesta? I se părea ceva extrem de înjositor.”

Jasmine, fata care și-a lăsat familia pentru a trăi o viață la circ. “Eu te-am crescut așa cum te-am crescut, ca tu să trăiești în modul acesta? I se părea ceva extrem de înjositor.”
Jasmine, fata care și-a lăsat familia pentru a trăi o viață la circ. “Eu te-am crescut așa cum te-am crescut, ca tu să trăiești în modul acesta? I se părea ceva extrem de înjositor.”

Jasmine a vorbit despre alegerea ei de a-și trăi viața la circ.

Jasmine, fata care a fugit cu circul încă de mică, are o poveste aparte, pe care nu o găsești nicăieri. Cu siguranță, cu mulți ani în urmă, atunci când deschideați televizoarele, o vedeați pe tânăra cu părul blond care dansa printre animale, însă fericirea de atunci a avut și un mare preț pentru ea. Invitată în cadrul emisiunii În Oglindă, aceasta a povestit cum a ales să fugă de acasă încă de mică pentru ajunge la circ, dar și cum a fost recuperată de familie cu poliția, chiar dacă a lăsat un bilet în care le-a spus că se

va întoarce.  “Ai mei s-au panicat și m-au dat dispărută la poliție, bineînțeles. Am fost reperată, au venit după mine cu poliție cu tot. S-au speriat, nu au știut unde sunt, au început să caute, să răscolească, deși eu am lăsat un bilet în care am spus că am plecat și că o să-i caut eu, dar ce să vezi, surpriză, n-a fost chip, Doamne-ferește.”, a povestit Jasmine.

Jasmine, recuperată de la circ cu poliția

Citește și: Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Am avut un tată foarte dur, foarte sever. Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă.”

Jasmine
Jasmine[Sursa foto: Captură Video]

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Sfaturi de călătorie pentru câini: 9 elemente esențiale pe care trebuie să le ai

Chiar și acum îi răsună în cap vorbele mamei sale, care i-a spus în repetate rânduri că nu are cum să trăiască așa, iar viața de circ este una extrem de înjositoare. Nu înțelegea cum din fata cochetă și elegantă a ajuns să facă lucrul acesta, iar după ce a fost adusă acasă, la nici măcar o săptămână distanță, aceasta a fugit din nou la circ.

“Îmi răsună în cap și acum vorbele mamei “Păi eu te-am crescut așa cum te-am crescut, ca tu să trăiești în modul acesta? Ce înseamnă asta?” Și acum o aud. I se părea ceva extrem de înjositor. Nu înțelegea cum, eu, care am fost o cochetă toată viața mea, de micuță, foarte frumos îmbrăcată de mama, tot timpul aveam hăinuțe, pantofiori noi, tot timpul eram elegantă. “Cum să trăiești așa, uite cum arăți! De ce să îți dorești așa o viață?” Pentru ei era ceva imposibil.
Era prea mare haos (nr. Să se opună) și am zis că e mai bine să revin acasă. A fost foarte ciudată reîntoarcerea, foarte trist. Am fost foarte mustrată, certată. Ai mei îmi spuneau că asta nu e viață, nu e pentru mine. Am plâns foarte mult. Mi-am șters lacrimile după o săptămână, apoi am plecat din nou.”,
a mai spus Jasmine.

Citește și: Anca Molnar a murit la 35 de ani. Mesajul de adio pe care l-a lăsat în urma sa- kanald.ro

Citește și: E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România- stirilekanald.ro

Jasmine
Jasmine[Sursa foto: Captură Video]Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

Jasmine, cunoscuta dansatoare de belly dance, mărturisiri cutremurătoare despre copilăria sa: „Am avut un tată foarte dur, foarte sever. Am învățat în casa părintească să fiu umilă, supusă.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Cine este femeia găsită moartă într-o parcare? Ipoteza șocantă luată în calcul de anchetatori

Horoscop 14 iunie 2024. Nativii unei zodii se bucură de noul job!

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies