Jador, reacţie şocantă când a aflat că Simina şi Zănoagă se căsătoresc! N-a mai ţinut cont de nimic şi a răbufnit!


Jador, reacţie şocantă când a aflat că Simina şi Zănoagă se căsătoresc! N-a mai ţinut cont de nimic şi a răbufnit în faţa tuturor!

Nu mai este un secret pentru nimeni că Jador are un loc special pentru Simina, în sufletul lui. Deşi au fost împreună doar două luni, solistul a declarat în nenumărate rânduri că o respectă pe soţia lui Zănoagă şi că o consideră o femeie deosebită, mândră şi serioasă. Mai mult decât atât, cântăreţul a plâns în emisiunea Puterea Dragostei şi la luni bune după ce legătura cu Simina s-a încheiat, recunoscând în faţa tuturor că nu a uitat-o.

Jador, reacţie şocantă când a aflat că Simina şi Zănoagă se căsătoresc! N-ai să crezi cine l-a consolat!

În plus, acesta le-a explicat fanilor lui, în urmă cu ceva timp, că iubirea pentru fosta prietenă îl împiedică să se cupleze cu Ella. Ei bine, iar dacă mai avea cineva vreun dubiu că protagonistul nostru a adorat-o pe Simina, amintiţi-vă ce reacţie a avut când a aflat că tânăra şi Alex Zănoagă vor face o nuntă ca în poveşti la Timişoara. Cântăreţul a încercat să pară indiferent după ce Andreea Mantea i-a dat vestea dură, însă până la urmă a răbufnit şi a început să plângă în hohote. Paradoxal, cea care a venit prima să-l consoleze şi să-l ia în braţe a fost chiar Ella, urmată de Mari.

Citeste si: Doamne, ce a spus Florin Salam despre Jador! Nimeni nu se aştepta la asta!

Jador, mesaj incredibil pentru Simina şi Zănoagă după cununia civilă

Cum era de aşteptat, fanii producţiei Puterea Dragostei s-au întrebat, în timpul petrecerii Siminei şi a lui Alex Zănoagă unde este Jador şi de ce nu a venit la petrecere, iar câţiva au presupus chiar că solistul ar suferi în tăcere.

Adevărul este însă altul. Solistul nu are resentimente faţă de fosta lui iubită, ba mai mult, îi doreşte acesteia tot binele lume alături de Alex Zănoagă. Chiar dacă artistul şi soţul Siminei s-au certat la cuţite în trecut, Jador spune că nu mai are nimic de împărţit cu tânărul.

Citeste si: Jador, declaraţie incredibilă despre Florin Salam! Şi-a spus adevărata părere despre celebrul manelist.

"Le urez casă de piatră, să fie sănătoşi, împliniţi, fericiţi, să se respecte şi să-şi crească frumos copilul, cu multă dragoste", a declarat Jador, în exclusivitate, pentru kfetele.ro


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Cum arată acum Larisa Vasile de la Exatlon! A pozat în costum de baie

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri