Jador, imagini halucinante cu Antonia: „Uitați ce mi-a făcut! De gelozie, m-a prins în pat cu...”


Cum a fost surprins fostul concurent de la Puterea dragostei, în urmă cu puțin timp. Sunt imaginile anului în România.


In articol:

  Jador, imagini

  După ce zilele trecute a fost parte a unui scandal monstru, atunci când a mers la o pensiune alături de Bogdan Mocanu și de două tinere, Jador este protagonistul unui moment neașteptat.

  Lumea muzicală a fost luată prin surprindere atunci când Jador a colaborat cu Lino Golden pentru piesa „Dau Moda”, fostul concurent de la Puterea dragostei continuă seria colaborărilor de succes, de data aceasta cu nimeni altul decât Alex Velea.

  Cei doi au filmat în urmă cu puțin timp videoclipul pentru piesa „Arde-mă, baby”, iar Jador a fost filmat într-un moment halucinant. În timpul filmărilor, lui Jador i s-a rupt sacoul, iar Antonia a venit să verifice dacă se poate repara.

  Citeste si: Andreea Pirui, imaginile pe care le vrea șterse! Cum arăta înainte de operațiile estetice!

  Frumoasa iubită a lui Alex Velea a stat câteva clipe cu Jador și au făcut câteva mișcări de dans, sub privirile amuzate ale lui Alex Velea și ale colegilor lor:

  „Uitați ce mi-a făcut. De gelozie, m-a prins în pat cu Bogdan și mi-a distrus acest sacou șmecher”, s-a plâns Jador, care a continuat filmările cu Alex Velea.

  Jador de la Puterea dragostei, surprins alături de Antonia

  Citeste si: Împăcarea anului la Puterea dragostei! Și-au mai dat o șansă, după un scandal monstru

  Fără pic de machiaj, Antonia s-a distrat de minune în spatele camerelor pe seama iubitului său și a lui Jador, care au decis ca această colaborare să fie de neuitat.

  Cei doi artiști s-au distrat de minune datorită costumelor pe care le-au purtat în videoclip. La un moment dat, Jador și Alex Velea au îmbrăcat un costum de sumo și au fost ținta glumelor celor din jurul lor.


  Clipul zilei pe KANALD.RO:

  DISTRIBUIE
  acest articol


  Pentru tine

  Înălţarea Domnului 2020: De ce nu este bine să împrumuţi bani în această zi

  Citește mai departe

  Te-ar putea interesa si...


  Parteneri

  Pentru tine

  Din Vedete

  Parteneri