Jador, despre ce s-a întâmplat la Londra cu Ella: „Consider că aveți dreptul să știți acest lucru...”


Ce le-a transmis Jador fanilor săi.

La scurt timp după ce Ella a fugit la Londra pentru a se vedea cu Jador, concurentul din casa Puterea dragostei a decis să lămurească lucrurile.

Deși Ella a lăsat să se înțeleagă faptul că între ei s-au întâmplat mai multe lucruri, Jador a decis să îi lămurească pe fanii săi, care doresc să îl vadă fericit. Iar dacă acest lucru nu s-a întâmplat cu Simina, mulți sperau că Ella va fi cea care va reuși să îi facă să o uite pe iubita lui Zănoagă.

Citeste si: Cu cine și-a petrecut noaptea Andra Volos, după ce Bogdan Mocanu a plecat cu Jador la concerte

Citeste si: Jador şi Florin Salam, surprinşi împreună! Cei doi se înţeleg foarte bine şi pregătesc o surpriză!

Citeste si: Ella, despre întâlnirea cu Jador de la Londra: „Câinii latră...”

Jador a scris pe pagina sa de socializare un mesaj către „jadorașii” lui, așa cum obișnuiește să îi alinte pe fani:

„Dragi oameni, dragi Jadorasi!
Îmi doresc sa va transmit un lucru și sper sa fiu înțeles! Îmi doresc din suflet sa nu mai faceți postări la adresa mea și a Ellei, nu mai insistați pe acest subiect!

Între mine și Ella ce-a fost, a fost..este de domeniul trecutului...Eu cu Ella nu mai am nicio legătură, nicio relație și probabil nici nu vom avea vreodată...în momentul de față fiecare este pe drumul lui...fiecare face ceea ce considera ca e mai bine pentru el....știu ca sunteți multe persoane cu păreri diferite...dar trebuie sa înțelegeți un lucru...

Eu voi face întotdeauna ceea ce consider ca este mai bine, ceea ce consider ca ma va face fericit! Vă mulțumesc pentru sprijin, pentru susținere, pentru simplul fapt ca îmi sunteți alături chiar dacă sunt greu de înțeles uneori ! Asta am simțit sa va transmit în acest moment! Consider ca e mai bine asa, consider ca aveți dreptul sa știți acest lucru!”, a scris Jador pe pagina sa, iar mulți fani l-au încurajat și l-au sfătuit să facă ceea ce este mai bine pentru el.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Horoscop

Horoscop Joi, 30 ianuarie! Gemenii dau de necaz, iar racii sunt manipulaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri