Jador de la Survivor România are coșmaruri în fiecare noapte: "Cu alte cuvinte, redevin concurent"


Chiar dacă s-a întors de ceva timp în București, Jador are coșmauri în fiecare noapte din cauza competiției Survivor România.


In articol:

Jador a fost unul dintre cei mai buni concurenti de la Survivor România, din echipa Faimoșilor. Din păcate, artistul a trebbuit să părăsească competiția din cauza problemelor medicale. Chiar dacă s-a întors de ceva timp în țară, Jador mărturisește că are coșmaruri din cauza competiției din Republica Dominicană.

Jador de la Survivor România are coșmaruri în fiecare noapte

Jador a fost extrem de apreciat de fani pe când se afla în competiția Survivor România, iar acum fanii îi urmăresc fiecare pas pentru a vedea cum se recuperează artistul după o asemenea experiență.

Cu toate că s-a întors de ceva timp acasă, Jador mărturisește că visează întotdeauna traseele din Republica Dominicană, ceea ce îl face să nu doarmă foarte bine noaptea.

Citeste si: Sebi și Albert de la Survivor România, la un pas de bătaie: „Băi papagalule”

jador cosmaruri despre survivor romania
Jador are coșmaruri în fiecare noapte din cauza competiției Survivor România[Sursa foto: Instagram Jador]

„Odată cu întoarcerea acasă, am constatat că am parte de un coşmar, cu care nu aş fi crezut că mă voi confrunta vreodată. Se face, de fiecare dată, că deşi ştiu că sunt acasă, în patul meu, sunt trezit pe neaşteptate din somn şi o voce metalică mă anunţă că trebuie să mă întorc în Republica Dominicană.

Mai mult, odată ajuns acolo, trebuie să intru automat în concurs, pe traseele alea dificile de care mă bucur că am scăpat. Cu alte cuvinte, redevin concurent, cu toate grijile şi greutăţile inerente acelui concurs!”, a declarat Jador.

Citeste si: Ana Porgras se întoarce la Survivor România?! "Plecăm în Dominicană"

Cu toate că s-a accidentat, Jador are coșmaruri că ar participa încă în competiția Survivor România și acest lucru îl neliniștește.

„Se pare însă că instinctul a urcat cu mine în avion şi a aterizat la Bucureşti. Nu mă aşteptam la aşa ceva, la un asemenea vis urât, ce mai, coşmar, în toată regula! Şi e coşmar fiindcă realizez că nu pot concura la cel mai înalt nivel, tot din cauza piciorului, şi asta mă face furios şi chiar neputincios, în egală măsură.

jador despre survivor romania
Jador mărturisește că nu a fost încă la control medical pentru a-și rezolva problema cu piciorul[Sursa foto: Instagram Jador]

Nu vreau să mă dezamăgesc nici pe mine, nici pe colegi, dar rana de la picior nu mă lasă în pace nici măcar când dorm”, mai spune Faimosul.

După revenirea în țară, Jador nu a vizitat medicul ortoped, însă acum are planuri mari și își dorește să se refacă cât mai repede pentru a avea o viață normală.

„Mi-am promis mie însumi că săptămâna asta merg la doctor. E poate un semn că nu mai pot amâna. Am dat prioritate afacerilor, am mai înregistrat câte ceva, apropo, am câteva surprize muzicale pentru fanii mei, dar la medic nu am ajuns. Însă, acum că a trecut şi de sărbătoarea Paştelui, gata, la doctor cu mine!”, a precizat Jador.


Abonează-te pe

Citește și:

Survivor 6 mai. Raluca o amenință pe Elena Marin la Survivor România! "Vezi cum vorbești"

Banii le aduc fericirea! Ce a primit Andra de la Măruță, unele femei doar visează!

Starlin de la Survivor România, despre Alin Sălăjean: „El pur și simplu stătea”

Ce spune Sindy despre colegele de la Survivor România?! "Nu am fost foarte vocală"

Alexandra Stan de la Survivor s-a despărțit de Tristan Tate! Celebrul milionar a dat primele declarații

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

La ce temperatură se bea vinul roșu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri