Jador de la Puterea Dragostei, amendat de Poliție! Ce nereguli a comis solistul? ”Nu știm că trebuie să...”


Jador, mult râvnitul bărbat de la Puterea Dragostei a fost amendat de Poliție, pentru că a ieșit din casă fără adeverința pe proprie răspundere.


In articol:

Jador, unul dinte cei mai bine cotați și, totodată, cei mai doriți concurenți de la Puterea Dragostei a luat amendă pentru că a ieșit din casp fără adeverința pe proprie răspundere.

Citeste si: Jador, lovit de blestem? Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei

Se pare că faptul că este un manelist mereu prezent în topurile de pe YouTube și că este foarte faimos, mai ales în rândul internauților, nu l-a scăpat de amendă. Vedeta Kanal D, Jador, a explicat că nu știa regulile impuse de autorități, dar se pare că această necunoștință l-a costat mult pe solist, la propriu.

adeverinta pe proprie raspundere, jador, puterea dragostei, poliție, amenda

Ei bine, în contextul în care ne aflăm, Jador nu are cum să mai mănânce pe la restaurante de fițe, așa cum făcea de obicei, motiv pentru care, a fost nevoit să meargă la cumpărături pentru a se aproviziona. Cu toate acestea, înainte să devină gospodar, Jador nu s-a interesat de anunțurile făcute de autorități și a primit o amendă de 3,000 de lei. Aparent, acestea au fost cele mai scumpe cumpărături pe care Jador le-a făcut vreodată, având în vedere că doar amenda îl va costa 3,000 de lei.

Citeste si: Jador și Mariana, moment intim în piscină! Dezvăluirile halucinante făcute de concurenta de la Puterea dragostei

Jador a fost amendat de Poliție cu 3.000 de lei! Nu avea adeverința pe proprie răspundere

Având în vedere ordonanțele militare adoptate de autorități, fiecare persoană ce părăsește domiciliul, trebuie să aibă asupra sa o declarație pe proprie răspundere și, cum Jador nu a avut acest document, legea nu l-a iertat, iar acum trebuie să plătească scump faptul că nu s-a preocupat de aceste aspecte legislative.

„Amenda… am ieșit afară din casă pentru a-mi face cumpărături, îmi era foame, nu știam că trebuie să am la mine declarația, că de obicei eu mănânc la restaurant, nu fac mâncare pentru că nu am timp și acum sunt nevoit să-mi gătesc, m-a oprit Poliția, mi-a dat amendă, îmi asum, o merit, o să plătesc!” , a mărturisit Jador, potrivit Cancan.

Citeste si: Cum a reacționat Mariana de la Puterea dragostei când a aflat că Jador e la spital: „Mincinosul se bagă în seamă...”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Roxana Vancea vrea să rămână însărcinată! „Când o să fie...” Vedeta și-a găsit fericirea lângă Dragoș Paiu, soțul ei

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri