Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului înainte de Paste!


Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului care a cucerit România cu piesele sale!


In articol:

Jador nu mai are resentimente faţă de fosta lui iubită şi i-a transmis un mesaj emoţionant acesteia, după ce a aflat că bruneta a născut un băieţel frumos şi sănătos, în urmă cu puţin timp. Cuvintele artistului sunt cu adevărat impresionante, iar gestul pe care cântăreţul vrea să-l facă pentru Simina şi soţul ei este de nota 10.

Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! "Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea"

"Eu o respect pe Simina şi îl respect şi pe Alex deşi ne-am certat de foarte multe ori în trecut. Şi ca să vedeţi că eu am îngropat, de mult, securea războiului, mă ofer să cânt la botezul copilului lor, gratis: un cadou din partea mea. un copil este un motiv de fericire şi împlinire şi mi-aş dori să fiu alături de ei, să le fac un dar, din suflet. Cine ştie ce ne rezervă viaţa? Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea şi o să-l învăţ ce înseamnă meserie de artist", a declarat cântăreţul.

Jador a scos hit-ul anului

Jador şi Lino Golden au fost stăpânii absoluţi ai trending-ului săptămâni întregi, superhit-ul lor, "Dau moda", intrând chiar şi în topurile de specialitate din Italia şi Spania.

Melodia, o asociere nemaiîntâlnită a două stiluri muzicale care nu aveau nimic de împărţit, are peste 30 de milioane de vizualizări, mii de comentarii şi, nu exagerăm când spunem că poate fi considerată hit-ul anului 2020.

Mai mult decât atât, pe lângă "Dau moda", Jador a mai lansat trei hit-uri în ultimele luni, piese care, precum cea de mai sus, au stat zile întregi pe primele locuri în "trending".


Citește și:

Horoscop astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Săgetătorii au de rezolvat un conflict!

Bianca Comănici încă suferă după Livian?! „Am văzut imagini din pat…”

Câștigătorul de la Puterea Dragostei a fost prins când… fura!

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 20-26 septembrie 2020. Echinocțiul de Toamnă de pe 22 septembrie va face ravagii în viața nativilor Balanță!

Sfatul zilei de astăzi, sâmbătă 19 septembrie 2020. Balanțele pun piciorul în prag

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Berna și Philip, întâlnire neașteptată în toiul nopții! Cei doi foști concurenți de la „Puterea Dragostei” s-au împăcat?!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri