Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului înainte de Paste!


Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! Gestul emoţionant al solistului care a cucerit România cu piesele sale!


In articol:

Jador nu mai are resentimente faţă de fosta lui iubită şi i-a transmis un mesaj emoţionant acesteia, după ce a aflat că bruneta a născut un băieţel frumos şi sănătos, în urmă cu puţin timp.

Cuvintele artistului sunt cu adevărat impresionante, iar gestul pe care cântăreţul vrea să-l facă pentru Simina şi soţul ei este de nota 10.

Jador, cadou fabulos pentru copilul Siminei! "Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea"

" Eu o respect pe Simina şi îl respect şi pe Alex deşi ne-am certat de foarte multe ori în trecut.

Şi ca să vedeţi că eu am îngropat, de mult, securea războiului, mă ofer să cânt la botezul copilului lor, gratis: un cadou din partea mea. un copil este un motiv de fericire şi împlinire şi mi-aş dori să fiu alături de ei, să le fac un dar, din suflet. Cine ştie ce ne rezervă viaţa? Poate vom deveni buni prieteni şi, la un moment dat, o să-l iau pe cel mic sub aripa mea şi o să-l învăţ ce înseamnă meserie de artist", a declarat cântăreţul.

Jador a scos hit-ul anului

Jador şi Lino Golden au fost stăpânii absoluţi ai trending-ului săptămâni întregi, superhit-ul lor, "Dau moda", intrând chiar şi în topurile de specialitate din Italia şi Spania.

Melodia, o asociere nemaiîntâlnită a două stiluri muzicale care nu aveau nimic de împărţit, are peste 30 de milioane de vizualizări, mii de comentarii şi, nu exagerăm când spunem că poate fi considerată hit-ul anului 2020.

Mai mult decât atât, pe lângă "Dau moda", Jador a mai lansat trei hit-uri în ultimele luni, piese care, precum cea de mai sus, au stat zile întregi pe primele locuri în "trending".


Abonează-te pe

Citește și:

DESCOPERĂ: La ce temperatură se coace cozonacul

Previziuni șocante! Ce vor păți, în curând, Prințul Harry și Meghan Markle

CITEȘTE: Rețeta de cozonac a lui chef Cătălin Scărlătescu

CITEȘTE: Cine este și ce vârstă RADU CONSTANTIN, iubitul Otnielei Sandu

PORTRET: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

DESCOPERĂ: Secrete pentru un COZONAC pufos

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri