J.P. Rosenbaum și Ashley Hebert divorțează după 9 ani de căsnicie

anunt divort
J.P. Rosenbaum și Ashley Hebert divorțează

După 9 ani de căsnicie, J.P. Rosenbaum și Ashley Hebert au ajuns în pragul divorțului. Care a fost motivul care a dus la despărțire?

La nouă luni de la anunțarea despărțirii, J.P. Rosenbaum și Ashley Hebert au depus actele de divorț. Cei doi au scris pe rețelele de socializare despre separare și nu au lăsat loc de interpretări.

J.P. Rosenbaum și Ashley Hebert divorțează după 9 ani de căsnicie

.P. Rosenbaum, în vârstă de 44 de ani, cât și Ashley Hebert, în vârstă de 36 de ani, au dezvăluit motivele care au dus la despărțire  și au postat totul pe conturile personale de socializare.

”Diferențele dintre noi ne-au afectat relația și după ani de încercări am decis că este în interesul familiei noastre să creăm vieți noi și separate pentru copiii noștri”, scria Ashley despre despărțire.

Citeste si: Malin Andersson anunță că este însărcinată la doi ani de la moartea fiicei sale

ashley hebert divort
Ashley Hebert a vorbit despre divorț pe rețelele de socializare[Sursa foto: Instagram Ashley Hebert]

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

”Ne-am dat seama că suntem doi oameni diferiți, cu personalități și perspective foarte diferite și nu mai avem fundamentul necesar pentru o căsătorie și relație sănătoase”, spunea și J.P. Rosenbaum pe contul de socializare.

J.P. mărturisea că a rămas în relații extrem de bune cu Ashley Hebert și nicio despărțire nu va afecta modul lor de a-și crește copiii și a le fi alături întotdeauna.

Citeste si: Marisa Paloma, fosta câștigătoare Bravo, ai stil!, însărcinată pentru prima oară? Cum s-a dat de gol vedeta

”Vom fi în viața celuilalt pentru totdeauna. Nu există lupte pentru custodie sau neînțelegeri. Divorțul va fi cât se poate de amiabil”, declara J.P.

ashley hebert si j.p.rosenbaum
Ashley Hebert va rămâne în relații bune cu fostul soț[Sursa foto: Instagram Ashley Hebert]

J.P. și Ashley Hebert s-au căsătorit  în anul 2012 și cei doi au împreună doi copii, un fiu, în vârstă de 6 ani, și o fiică, în vârstă de 4 ani.

În anul 2018 cei doi și-au reînnoit jurămintele și nimeni nu se aștepta la divorț, dar iată că sentimentele și gândurile îndrăgostiților s-au schimbat pe parcurs.

J.P. și Ashley Hebert au fost susținuți de fanii de pe rețelele de socializare, acolo unde au și anunțat totul legat de separare și de motivele care i-au dus în acest punct.

 Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Maria Constantin, nerăbdătoare să devină mireasă: „Va fi un eveniment mic"

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Mariana, în brațele lui Victor la Puterea Dragostei. Se formează un nou cuplu?

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies