Iuliana Doroftei, apariţie de senzaţie la un eveniment. A purtat doar sacou şi cizme!


După ce a câştigat cea de a treia ediţie a show-ului de televiziune ”Bravo, ai stil” (Kanal D), Iuliana Doroftei a intrat în atenţia creatorilor de modă din România.

Recent, tânăra a fost vedeta colecţiei aniversare „10”, prin un brand celebru a sărbătorit zece ani de activitate în industria fashion-ului din ţara noastră. 

La prezentarea de modă, Iuliana Doroftei a făcut senzaţie într-o ţinută formată doar din sacou şi cizme, ambele obiecte vestimentare fiind din neopren imprimat cu model digital.

”Gândim şi creăm pentru femeia secolului vitezei, în care confortul şi design-ul primează, modelele noastre de încălţăminte având misiunea de a completa armonios atât ţinuta dar şi personalitatea celor care ne aleg. Colecţia noastră pentru sezonul cald gravitează în jurul mai multor trenduri precum imprimeurile florale, botinele tip şosetă din neopren, logo-urile imprimate şi detalii preţioase. Indiferent de direcţia vestimentară dorită, sport sau elegant, produsele din noua colecţie Mineli Boutique vor pune o amprentă cool şi degajată asupra întregului outfit. Pentru că la fel ca acum zece ani când am început această frumoasă poveste, promisiunea noastră rămâne neschimbată: reinterpretarea celor mai noi tendinţe şi celebrarea zilnică a frumosului”, a arătat designer-ul Ionuţ Glăvan.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Poluare excesivă în București. Ard bazinele de acumulare din fosta fermă de porci

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri