Iuliana, atacata din toate partile: "Nu ai ce cauta la Bravo, ai stil! Esti o mahalagioaica"


Iuliana Doroftei este atacata din toate partile la "Bravo, ai stil! All Stars". Denisa si Silvia, pe rand, au certat-o!

Denisa are si ea motive sa creada, ca si Silvia, ca Iuliana colaboreaza cu un stilist, desi nu are voie! Tanara concurenta o acuza pe colega ei de emisiune ca este falsa si ca nu se pricepe sa faca deloc comentarii pertinente, scrie WOWBiz.ro

"Mi-e rusine sa fac anumite comentarii!", a spus Iuliana.

"Nu esti sincera! Oricum nu ma astept sa recunosti ca te ajuta cineva, dar te tradeaza cand comentezi tinutele altora. In fiecare editie iti place tot. Nu cred ca iti este rusine, cred ca nu stii. Ai castigat un sezon, ar trebui sa ai un anumit bagaj de cunostinte. Mai mult ca sigur colaboreaza cu un stilist, dar nu am dovezi. Tu nu stii sa iti sustii tinuta, nu intelegi tinutele. Deloc! Se vede pe tine! Nu am auzit in nicio zi argumente, comentarii pertinente din partea ta", a declarat Denisa Potecaru.

Apoi, a inceput Silvia sa o atace pe Iuliana. "Nu cred ca ai ce cauta in emisiunea asta, esti o mahalagioaica. Ma blocheaza atitudinea ta. Serios! Imi pare rau", a spus castigatoarea sezonului trei. "Dar tu ce cauti aici, spune-mi", a tunat Silvia.

"De ce esti tu asa rautacioasa? Daca tu vorbesti urat despre mine, pe mine nu ma deranjeaza, vorbeste in continuare cum vrei", a zis Iuliana Doroftei.

Voteaza-ti preferata de la "Bravo, ai stil! All Stars"

Concurentele de la "Bravo, ai stil! All Stars" pot fi votate acum si online, gratuit.

Se voteaza pe http://www.bravoaistil.kanald.ro/concurente/ in profilul fiecarei concurente in parte.

Poate vota orice persoana fizica, cetatean roman cu domiciliul sau resedinta în Romania sau cetatean strain rezident pe teritoriul Romaniei (care poate face dovada acestui statut, pe baza certificatului de rezidenta fiscala inregistrat la Administratia Financiara), care a implinit varsta de 18 ani la data demararii Concursului si care este posesorul legal al unui cont personal YouTube si/sau Facebook si/sau Instagram., cu date reale privind identitatea si posibilitatea de contactare a acestuia (nume, prenume, adresa de e-mail).

Se prezuma ca fiecare votant detine cu titlu legal unul si/sau toate dintre urmatorele conturi Youtube si/sau Facebook si/sau Instagram cu care acesta isi exercita votul. Organizatorul nu poate fi tinut raspunzator pentru lipsa titlului legitim si/sau orice utilizari neautorizate asupra contului Youtube si/sau Instagram si/sau Facebook cu care votantul participa la vot, dar va depune toate diligentele pentru eliminarea fraudei.

Persoanele care îndeplinesc conditiile prezentului Regulament au urmatoarele posibilitati pentru exprimarea votului:

(i) Ca abonat Youtube (https://www.youtube.com/user/KanalDRo/) poate vota de 3 ori/saptamana,

(ii) Ca abonat Facebook (https://www.facebook.com/BravoAiStil/) poate vota de 2 ori/saptamana,

(iii)Ca abonat Instagram (https://www.instagram.com/bravoaistil/)poate vota de 1 data /saptamana,

putand astfel exprima 6 voturi/saptamana catre concurenta preferata sau catre concurentele preferate.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol


Divertisment

Lola Crudu, Elena Ionescu, Iancu Sterp si Emanuel Neagu sunt cei patru finalisti Survivor Romania

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri