Iulia Albu iubește din nou! Vedeta a postat prima fotografie alături de iubit

iulia Albu iubit
Iulia Albu a postat prima fotografie alături de iubitul său.

După divorțul de Mihai Albu, superba Iulia Albu a decis să își refacă viața și, deși este o persoană extrem de discretă, Iulia și iubitul său au postat prima fotografie împreună.

Iulia Albu s-a afișat pentru prima dată cu iubitul său, în mediul online, acolo unde i-a transmis acestua o declarație de dragoste de-a dreptul emoționantă. Fosta soție a designer-ului Mihai Albu este o femeie împlinită din toate punctele de vedere: are o carieră de excepție, o fetiță minunată de 11 ani și, iată că soarele a răsărit pe strada sa și la capitolul dragoste.

Citeste si: Iulia Albu, mesaj acid după ce Mihai Albu s-a plâns că nu și-a văzut fetița: „Toate elucubrațiile unui iprocrit...”

iulia Albu iubit
Iulia Albu este mai fericită ca niciodată. după divorțul de Mihai Albu și-a refăcut viața alături de un bărbat misterios.[Sursa foto: Facebook Iulia Albu]

Iulia Albu trăiește o superbă poveste de dragoste alături de un bărbat pe care a decis ca, în ultimii ani, să îl țină departe de ochii curioșilor. Totul, însă, s-a schimbat în urmă cu destul de puțin timp. Cu ocazia zilei de naștere a bărbatului care o face fericită, Iulia Albu a postat prima fotografie alături de acesta și, pentru prima dată într-o perioadă extrem de lungă de timp, fosta soție a lui Mihai Albu a discutat despre sentimentele sale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Iulia Albu a făcut marele anunț, în direct: „Poate sunt gravidă!”

iulia Albu iubit
Prima fotografie în care Iulia Albu apare alături de iubit.[Sursa foto: instagram Iulia Albu]

” La multi ani, iubitul meu! M-ai invatat sa zambesc cum nu am zambit niciodata. Si sa port verde… sa nu uitam despre verde.”

A transmis Iulia Albu, cunoscută drept Domnița de Alba, pe rețelele sale de socializare, cu ocazia aniversării ibovnicului său.

Iulia Albu, mireasă pentru a doua oară?! Primele declarații despre o posibilă nuntă

Mai mult decât atât, Iulia Albu a mărturisit că nu exclude varianta recăsătoriei, dar lasă acest aspect pe mâna destinului. Deși simte că la un moment dat va spune „da”, din nou, în fața altarului, Iulia Albu nu își dorește să se grăbească și nici să pună presiune asupra iubitului ei.

Cu toate acestea, deși și-ar dori ca relația lor să se transforme în una de tip soț și soție, Iulia Albu a dezvăluit că nimeni nu va ști când și dacă acest lucru se va întâmpla.

iulia Albu iubit
Iulia Albu și-a dat frâu liber sentimentelor și a postat o declarație de dragoste pentru iubitul său.[Sursa foto: Facebook Iulia Albu]

Citeste si: Mihai Albu tună și fulgeră la adresa fostei sale soții, Iulia Albu! „Voi chema poliția. Penibilă...”

„Nu, acesta nu este un inel de logodna, dar ar putea fi! Ar putea fi! Domnita de Alba se va marita atunci cand Fat Frumos o va cere de nevasta.

Domnita de Alba nu o sa spuna niciodata daca s-a casatorit. Domnita de Alba se va marita in secret si nu va sti nimeni, decat ea si Fat Frumos!”, a mărturisit Iulia Albu.



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Vladimir Drăghia de la „Exatlon”, tată pentru a doua oară?! Soția lui s-a dat de gol!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Cardi B și Offset s-au împăcat: „Este greu să nu poți vorbi cu cel mai bun prieten al tău”

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies