Iulia Albu este impotriva tocurilor si incaltarilor cu platforma. Uite ce le-a sfatuit pe cateva eleve de liceu

Vedeta si-a aratat o latura mai putin cunoscuta la un eveniment umanitar unde au participat cu preponderenta adolescenti, iar modul ingenios, sincer, inteligent si plin de umor in care a interactionat cu liceenii i-a lasat fara cuvinte pe adultii din tara.

La finalul evenimentului, copiii s-au pozat cu Iulia, i-au cerut autografe si au mai rugat-o, in privat, sa le dea cateva sfaturi vestimentare.

Evenimentul care a avut-o ca protagonista pe vedeta Kanal D a fost organizat in scop umanitar, banii stransi de la elevii prezenti in sala fiind donati Smarandei, o tanara care sufera de cancer osos si are nevoie de o operatie costisitoare.

Aceasta a fost si ea in sala si gratie Iuliei a uitat cateva momente de problema ei apasatoare. Impresionata de cazul adolescentei, "Domnita de Alba" a acceptat imediat sa sprijine campania si i-a cucerit pe toti cu stilul ei unic. Protagonista noastra le-a indemnat pe fete sa fie sigure pe ele, naturale, sa nu se vopseasca si sa nu-si puna silicoane.
In plus, Iulia le-a incurajat pe cateva fete mignone sa nu poarte tocuri."Unele dintre cele mai sexy femei din istorie au fost mai mici de inaltime. Iar daca neaparat vreti sa purtati tocuri, eu recomand ca talpa voastra sa atinga pamantul, adica sub nicio forma sa nu purtati platforme", a spus criticul de moda.

viewscnt

Pentru tine

Parteneri