Iulia Albu, cucerita de Conchita Wurst: "A fost un OM frumos din toate punctele de vedere"


Iulia Albu, cucerita de Conchita Wurst:

Iulia Albu a fost prezenta in emisiunea WOWbiz de la Kanal D, unde a discutat despre aspectul si prestatia Conchitei Wurst, castigatoarea Eurovision 2014.

 

Fashion-editorul a marturisit ca a votat-o pe Conchita si ca aceasta chiar merita sa castige marele premiu.
"Conchita este un produs in care s-a investit coerent. Au investit oameni care au aceasta calificare, nu din pasiune sau pentru ca nu au altceva de facut. A castigat pentru ca a avut cea mai buna voce! Si eu am votat-o pe Conchita", a spus Iulia Albu.
"A purtat o rochie decenta, nimic spectaculos. Are o voce incredibila! Pe conchita a votat-o toata lumea! Care era problema ca are barba? Daca aparea fara barba, ar fi fost a doua Dana International. Asa, este Conchita. Conchita a fost un OM frumos din toate punctele de vedere", a concluzionat Iulia Albu.

Fashion-editorul a marturisit ca a votat-o pe Conchita si ca aceasta chiar merita sa castige marele premiu. "Conchita este un produs in care s-a investit coerent. Au investit oameni care au aceasta calificare, nu din pasiune sau pentru ca nu au altceva de facut. A castigat pentru ca a avut cea mai buna voce! Si eu am votat-o pe Conchita", a spus Iulia Albu.

"A purtat o rochie decenta, nimic spectaculos. Are o voce incredibila! Pe Conchita a votat-o toata lumea! Care era problema ca are barba? Daca aparea fara barba, ar fi fost a doua Dana International.
Asa, este Conchita. Conchita a fost un OM frumos din toate punctele de vedere"
, a concluzionat Iulia Albu.

##VIDEO7378##


Abonează-te pe

Citește și:

”Legea nu își face cum ar trebui treaba." Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au ajuns la poliție după ce s-au luat la bătaie

Acum se bat, dar înainte se pozau nud! Poze interzise cu foștii soți Reghecampf

„Aceste lucruri acasă sunt imposibil de făcut” Condițiile în care trăiește mama Oanei Roman în azil

Preotul Visarion Alexa a recunoscut că a agresat diferite enoriașe

Ce a decis instanța cu privire la libertatea Elenei Udrea

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Nicoleta Dragne, însărcinată pentru a doua oară
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Iulia Albu
Parteneri