Iulia Albu, comentariu INCREDIBIL despre rochia purtata de Valentina Pelinel la cununie. "A ratat o aparitie frumoasa" Vezi ce a mai spus fashion editorul EXCLUSIV


Iulia Albu comenteaza rochia de cununie a Valentinei Pelinel. Uite ce a spus celebrul fashion editor.

Trebuie sa spunem ca, in timp ce multi au criticat alegerea frumoasei vedete, celebra Iulia Albu, probabil cel mai temut fashion editor din Romania, a vorbit in termeni laudativi despre tinuta Valentinei. 

Valentina Pelinel a ratat o aparitie frumoasa… pentru ca Valentina Pelinel a avut o aparitie superba. Rosul nu este o culoare usor de purtat, insa alegerea corecta a buchetului si a bijuteriilor in aceeasi cromatica au facut casa buna cu contrastul dat de argintiul antichizat al sandalelor Jimmy Choo. Lipsa decolteului si lungimea protocolara a rochiei au dat un plus de finete aparitiei Valentinei, ca si alegerea rujului rosu, aparent exagerata insa, in contexul ales, extrem de bine venita. O rochie rosie se poate purta doar cu o pereche de pantofi sau sandale rosii, sau exact asa cum a purtat-o Valentina. Casa de piatra!", a declarat Iulia Albu, in exclusivitate, pentru WOWbiz.ro.

 

DISTRIBUIE
acest articol


Lifestyle

Cu ce nu trebuie să mâncăm niciodată micii. Este extrem de periculos pentru sănătate

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri