Iulia Albu - Cine este vedeta care s-a îmbrăcat prost de Revelion:”Este foarte frumoasă rochia, dar este prost purtată, motiv pentru care îi acordăm trofeul BAU!”


Ca-n fiecare joi, Iulia Albu a venit la WOWbiz, unde a analizat ferm ţinutele vedetelor. Care au impresionat-o şi care nu, aflaţi mai jos.

 

 

Loredana Groza - E o ţinută plictisitoare. Pentru că nu ne plac oamenii care copiază look-uri o să-i dăm nota 1. 

 

Carmen Brumă - În general, e o idee interesantă să purtăm o piesă preţioasă, cum ar fi o fustă din paiete sau cu pietre, cu o piesă basic, însă este greşită accesorizarea cu acea brăţară şi nici acel dres. Nu are ce căuta în această ţinută. Acea brăţară ar fi putut fi purtată cu o rochie tube. În acest caz e total greşită. Carmen Brumă o ţinută foarte slabă, nu e suficient să ai un corp perfect subţire. Va primi nota -34. 

 

Inna - Îmi place foarte mult acest look al Innei, este un look tipic american, îmi place şi machiajul natural, şi-a conturat doar ochii. Felicitări, Inna. Azi primeşti de la noi nota 9. 

 

Loredana Chivu - E atât de mult alb...mă dor ochii. Am putea să trecem peste această imagine, vă rog? E o regulă nouă în emisiune. Nu pot fi două Loredane într-o emisiune.

 

Noelle - Îmi place această ţinută, îmi place foarte mult şi faptul că a folosit o eşarfă. Primeşte nota 9.

Brigitte Sfăt - E o rochie foarte frumoasă, dar eşuată lamentabil. Niciodată cu ceas, niciodată cu acea coafură. Când alegi o rochie preţioasă, trebuie să mergi pe o accesorizare clasică. Nu poţi să porţi o rochie de seară cu un ceas ce are curea. Este foarte frumoasă rochia, dar este prost purtată, motiv pentru care îi acordăm trofeul BAU. 

 

Raluka - De cele mai multe ori o dă în bară cu ţinutele de scenă, însă de această dată mi-a plăcut ce a făcut. Are o ţinută casual, simplă, e frumos să asortezi roşu cu negru, aş schimba doar cureaua. Primeşte nota 8.

 

Valentina Pelinel - E foarte frumoasă, dar ţinuta ei contrastează cu machiajul şi pentru că nu găsesc o notă pe care să i-o dau, îi voi da o conopidă. Pentru că este albă precum ţinuta ei. Niciodată această ţinută ce se vrea suavă nu se va combina cu acest machiaj. Am crezut că s-a machiat singură, pe întuneric. 

 

Corina - Este venită într-un grafitti cu un prezervativ peste. Da, aţi auzit bine, dar îmi place foarte mult cum arată, pentru că este o ţinută de scenă. Îmi place acest look, îmi place că îl poartă cu o şapcă, pentru că nu oricine poate face asta. Corina merită un WOW, astăzi. 

                                                 

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Irina Columbeanu a dispărut...Fanii ei nu mai ştiu nimic de ea şi sunt disperaţi!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri