Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”
Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj: „E ok să-ți dai armura jos din când în când!”

Iulia Albu a postat o fotografie fără machiaj în mediul online.

Iulia Albu, în vârstă de 42 de ani, a fost una dintre cele mai controversate vedete din România, mai ales în perioada în care era căsătorită cu designerul Mihai Albu, dar și ulterior, șocând prin fiecare apariție a sa. Astfel, vedeta opta pentru piese vestimentare îndrăznețe, accesorii ieșite din comun și machiaj foarte strident.

Acum, însă, Iulia Albu a adoptat un alt stil și preferă să fie mai naturală și să nu mai iasă la fel de mult în evidență.

Vedeta păstrează legătura cu urmăritorii săi din mediul online, prin intermediul rețelelor de socializare, acolo unde postează adesea imagini și filmulețe cu activitățile sale zilnice.

De data aceasta, însă, diva și-a luat prin surprindere urmăritorii cu ultima sa postare pe rețelele de socializare.

Cum arată Iulia Albu fără machiaj

Citește și: „Nu îmi plac înmormântările, dar nu aveam cum să nu mă duc. Eu am fost cu Mike.” Iulia Albu, însoțită de iubitul său la înmormântarea mamei lui Mihai Albu!

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj
Iulia Albu fără machiaj [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: „Relația cu Mikaela nu e ok, e loc de mai bine! Nu poți înlocui sau completa niciodată timpul acela pe care l-ai fi avut stând zi de zi” Mihai Albu a vorbit deschis despre relația cu fiica lui

Iulia Albu a postat pe contul său de Instagram o fotografie cu ea fără niciun strop de machiaj și filtru. Astfel la vârsta de 42 de ani, vedeta a reușit să își păstreze un ten lipsit de imperfecțiuni.

Este ok să-ți dai armura jos din când în când, asta nu te face nici slab, nici mai puțin războinic .”, a scris Iulia Albu în dreptul fotografiei sale.

În ultimul timp, în mediul online există un trend adoptat de multe vedete, în care se postează naturale, fără filtru și machiaj, spre surprinderea urmăritorilor. Se pare că și Iulia Albu a adoptat acest trend, iar rezultatul a fost de-a dreptul spectaculos.

Astfel, fanii au luat cu asalt secțiunea de comentarii și s-au grăbit să o felicite pe vedetă pentru frumusețea sa naturală.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Ești atât de frumoasă! ️/ La fel de frumoasă! ️/Ce chip angelic 😍/ Foarte frumoasa fără make up !”, au

fost o parte dintre comentariile pe care Iulia Albu le-a primit la fotografia sa.

Pe de altă parte, însă, vedeta a fost criticată pentru intervențiile estetice.

„Nu mai pot cu pozele de genul!!!! Nu sunteți nici una ”fără filtru” atâta timp cat faceți/ați făcut diferite intervenții la forma fetei, buzelor, la ten etc. E foarte ok sa facem diferite tipuri de intervenții pentru ca DA vrem sa îmbătrânim frumos sau sa retușăm ceea ce consideram ca ne complexează.

Dar încetați cu postările acestea de genul “fără filtru” “fără masca” samd… De ce? Pentru ca sunt false evident! Altfel tu ești o femeie inteligentă si frumoasă! Îmi place de tine si de aceea te urmăresc .”, a scris o urmăritoare.

Iulia Albu, apariție neașteptată pe rețelele de socializare! Cum arată diva fără machiaj
Iulia Albu[Sursa foto: Instagram]



Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Claudia Pătrășcanu a vorbit despre relația pe care o are cu cei doi copii ai săi! Cum își încurajează bruneta băieții: „Dacă cumva îmi aduc o notă mai mică, niciodată nu îi cert!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies