Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o apariţie de WOW! Felicitări!” Cine sunt vedetele care au cucerit-o total pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”


Ca de fiecare dată, joi e ziua în care Iulia dă verdictul în ceea ce priveşte ţinutele vedetelor. Cine a impresionat-o şi cine nu, aflaţi mai jos.

 

 

Alexandra Dinu - A reeditat o ţinută purtată de Angelina Jolie, dar nu i-a ieşit, nu-mi plac pantalonii. Primeşte nota 1. 

 

Lavinia Pîrva - Nu ştiu dacă aceste încălţări sunt originale, dar îmi place. Este pe stradă, este perfect îmbrăcată pentru iarnă. Nota mea pentru ea e 4. 

 

Speak - O ţinută decentă, nu vreau să comentez aşa ceva. Este o ţinută banală, este pe stradă. Primeşte 4. 

 

Oana Cuzino - Urăsc oamenii care poartă mortăciuni. Nu mă interesează ce e, dar nu-mi pasă. E odios. Nu văd de ce cineva ar purta o blană. Nu-mi place această veste, nu-i ţine suficient de cald, în rest, nu e nimic spectaculos. Nota mea pentru Oana este 0. 

 

Adelina şi Cristi Chivu - o ţinută banală, în negru. Este o apariţie de WOW şi da, le vom da un trofeu WOW. 

 

Corina Caragea - Are o apariţie plictisitoare, nu-mi place această combinaţie, roşu cu nude, mi-ar fi plăcut să fie roşu din cap până-n picioare. Nu e OK acel maiou. Ar fi trebuit să poarte nişte pantofi roşii şi ar fi arătat minunat. Primeşte nota - 61.

 

Maria Marinescu - are o ţinută foarte bună pentru ţară. Şi partenerul ei e în aceeaşi zonă. Nota mea pentru ei este 9.

 

Anamaria Ferentz - A ucis o faţă de masă pentru o cămaşă nefericită, dar şi-a mai pus şi acei pantaloni. Nu-mi place deloc ce a făcut, nu-mi plac nici acele perle. În schimb, are un aer aşa, fapt pentru care zic să-i bucurăm sufletul cu un trofeu BAU. 

 


Abonează-te pe

Citește și:

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum iti alegi rochia pentru Revelion

Se anunță un divorț-bombă!? Ce s-a întâmplat între Andreea Bănică și soțul ei

WOW sau BAU! Iulia Albu a fost dezamagita de tinuta Andrei Maruta, insa uimita de Halep: "Simona este impecabila, le-a dat clasa multora"

VIDEO! Iulia Albu - WOW sau Bau-Bau pe Kfetele.ro - Cum iti alegi bagajul pentru vacanta de Craciun

WOW sau BAU?! Iulia Albu a dat verdictul: ”Este o ţinută dezastruoasă! Va primi trofeul BAU!” Cine a reuşit să o impresioneze pe jurata de la ”Bravo, ai stil!”

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic marți, 19 ianuarie 2021! O zodie pică un examen important!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Fashion
Parteneri