„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?

„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?
„Iubita mea mamă!” Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei. Cum arată cea care i-a dat viață?

Deea Maxer își împărtășește trăirile cu admiratorii săi prin intermediul rețelelor de socializare. Chiar dacă are planuri mari în lumea make-up-ului, artista nu lasă deoparte nici pasiunea pentru mașini, interes în care se regăsește și partenerul său de viață.

Mereu când se află în afara programului, vedeta face tot posibilul să se vadă cu persoanele dragi. Cu toate că cea mai mare parte din timp este alături de noul să partener și de micuții ei, ei bine, în urmă cu puțin timp, a ieșit cu mama ei și au luat prânzul împreună.

Citește și: „Nu mă plâng pentru asta! Singurii oameni care vin să ne viziteze sunt cei de la ambulanță, de la salvare.” Motivul pentru care Oana Lis nu mai merge în vacanțe

Deea Maxer a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu mama ei

Nu mulți știu cum arată mama vedetei, deoarece aceasta nu s-a afișat foarte des cu cea care i-a dat viață.

Vedeta a postat pe rețelele de socializare o fotografie cu ea și mama ei. Cele două au ieșit în oraș și au petrecut timp de calitate împreună. Pe chipul lor se vedea fericirea, iar Deea a fost foarte bucuroasă că a putut fi alături de c ea care i-a dat viață, postând și un mesaj alături de imaginea publicată.

„Iubita mea mamă”, a fost mesajul pe care Deea Maxer l-a postat în mediul online.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Mama Deei, mai mare cu doar 4 ani față de fostul său ginere, Dinu

Chiar dacă între Deea și Dinu Maxer este o diferență de 16 ani, acest lucru nu i-a împiedicat să își dea frâu liber sentimentelor.

În momentul în care cei doi s-au cunoscut, artista nu avea mai mult de 16 ani, iar Dinu 32.

Se pare că mama Deei este cu doar 4 ani mai mare decât Dinu. În momentul actual lucrurile stau diferit, deoarece actualul partener al vedetei are 31 de ani și sunt destul de apropiați de vârstă.

„Mama cu tata bănuiau (n.r. că sunt împreună) pentru că eu eram cu Dinu la mare, el era manager, au venit în vizită.

Eu dormeam în cameră cu Dinu, restul fetelor erau în altă cameră. Am zis: «Păi fetele astea se duc la gagici, pe mine Dinu mă apără.»(...) Dinu era leşinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară. E cu 16 ani mai mare ca mine și eu avem 16 ani.”, a
spus Deea Maxer la un moment dat.

Citește și: Se scurtează vacanța de vară a copiilor! S-a anunțat structura anului școlar 2024-2025- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

Mama ei a fost alături de ea și i-a spus că dacă consideră că Dinu estte bărbatul cu care își dorește o relație primește toată susținerea lor.

„Mami, dacă tu ești fericită și crezi ca Dinu e bărbatul cu care vrei să ai o relație, noi te încurajam și vrem să fim lângă tine”,   a mai spus artista că au fost cuvintele mamei sale atunci când a început o relaţie cu soţul ei.

Citește și: ”Să nu ne mai ferim.” Ce a postat Deea Maxer pe rețelele de socializare. Fanii au fost în extazCitește și:

Ce semnifică cifrele de pe cutiile de vopsea de păr!

„Acel moment când ai o iubită extraordinară.” Deea Maxer trăiește clipe de vis alături de Robert Drilea. Cum a fost surprinsă vedeta pe rețelele de socializare

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

VIDEO. Gestul controversat făcut de Sânziana Negru la Electric Castle 2024 Sper sa fie trasă la răspundere pentru acest comportament

Ținuta pe care a ales-o Cristina Șișcanu pentru o ieșire cu familia în oraș. “Mi se par absolut superbe.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies