Iubita lui Iancu Sterp aruncă bomba la Survivor România! ”Emy îl place mai mult decât este cazul. E evident”


Denisa a vorbit despre sentimentele pe care faimoasa Emy Alupei le are pentru iubitul ei, Iancu Sterp la Survivor România


In articol:

Emy Alupei a avut o dispută teribilă cu Iancu Sterp la Survivor România, în urma căreia războinicul avea să spună despre ea că este o persoană falsă.

”Băi, nu ți-e rușine să vorbești cu mine așa?”, a strigat faimoasa după războinic, moment în care acesta a fost și mai dur verbal cu ea. ”Te fac să plângi din două vorbe dacă vreau”, a spus Iancu.

Emy și Iancu s-au certat la Survivor România? Să fie de la amor?

Toată reacția lui Emy a fost pusă imediat pe seama faptului că interpreta de muzică trap îl place pe Iancu, dar faptul că acesta este mai rece cu ea sau

că nu i-a făcut declarația dorită la proba de licitație au determinat-o să devină agresivă verbal.

De altfel, într-o intervenție la Fanarena, Denisa, prietena concurentului, avea să declare că fata este supărată că nu este băgată în seamă suficient. ”Faptul că nu a vrut nici măcar să se chinuie să spună un cuvânt frumos, probabil că a deranjat-o și, de aceea, se comportă atât de agresiv”, a comentat blonda direct de la Londra.

Citeste si: Grațiela a dezvăluit care este cea mai importantă lecție pe care a învățat-o la "Survivor România": "Am greșit pentru că..."

 

Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România. ”Îl place mai mult decît este cazul”

Mai mult decât atât, Denisa a fost și mai dură, și a spus clar că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România! ”Îl place mai mult decât este cazul.

E evident, nici nu se pune în discuție altceva. Însă, nu mă deranjează, atâta timp cât gândul lui se îndreaptă înspre mine, nu îmi fac probleme”, a comentat Denisa la Fanarena.

Pe de altă parte, sora războinicului nu este de acord cu spusele Denisei, și anume că Emy Alupei s-a îndrăgostit de Iancu Sterp la Survivor România. ”Eu consider că în cazul lor nu se pune problema de așa ceva.

Ea nu este genul lui Iancu, lui îi plac, este adevărat, femeile dintr-o bucată, dar să fie fine. Aici, nu e deloc așa”, a declarat Ileana la Fanarena.


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop săptămânal Mariana Cojocaru 16-22 mai 2021

Rona Hartner a RUPT TĂCEREA! De ce DIVORȚEAZĂ de soțul francez

BIOGRAFIE: cine este Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp | naștere, nume real, vârstă

RECOMANDARE: cură de slăbire cu zeama de varză murată

RECOMANDARE: Cura de slăbire cu pufuleți

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

TOTUL despre cine a fost Ileana Sărăroiu | naștere, nume real, căsătorii, vârstă, moarte

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri