Își dorește fosta Fetiță Zurli o familie? Ce spune Vero Căliman despre planurile de viitor. „Orice mă face să depun efortul să mă cațăr pe geam, nu mai merită.”

Își dorește fosta Fetiță Zurli o familie? Ce spune Vero Căliman despre planurile de viitor. „Orice mă face să depun efortul să mă cațăr pe geam, nu mai merită.”
Își dorește fosta Fetiță Zurli o familie? Ce spune Vero Căliman despre planurile de viitor. „Orice mă face să depun efortul să mă cațăr pe geam, nu mai merită.”

Vero Căliman a vorbit despre planurile de viitor și despre dorința de a avea copii.

Vero Căliman, cunoscută sub numele de Fetița Zurli, a bucurat sufletele a mii de copii din toată țara care au venit de-a lungul timpului la spectacole pentru a o privi, atât pe ea, cât și pe întreaga echipă din care a făcut parte. Mereu cu zâmbetul pe buze și copilăroasă, a părut că niciodată timpul nu a trecut peste ea și că a rămas, așa cum îi spune și numele, o fetiță, în toată splendoarea ei, care nu a făcut altceva decât să se bucure din plin alături de alți copii.

Își dorește Vero Căliman să aibă copii?

Citește și: Vero Căliman, despre bucuria de a fi în fața copiilor încă de la 11 ani, fiind bonă. „Nu pot să-mi explic de ce avem această bucurie, pentru că eram și eu copil.”

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: Actrița Vero Căliman, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui! Dialogul pe care îl poartă cu tatăl decedat: „Să iubești pe cineva care nu mai există și să simți că te iubește înapoi.”

Cea care a fost chiar ea, prin numele ei, o fetiță, atâția ani la rând, se gândește serios și la viața de familie, iar în cadrul emisiunii realizată de Cristina Șișcanu, După faptă și răsplată, Vero Caliman a vorbit despre mai multe aspecte din viața personală și profesională, astfel că a fost întrebată și despre

cum vede ea familia pe viitor. Tânăra  a spus că își dorește copii, deoarece îi iubește foarte mult, iar acest lucru s-a văzut, de-a lungul anilor, prin interacțiunile alături de ei. I se pare cea mai pură iubire și cel mai onest schimb de emoții și a reușit să observe toate aceste lucruri în timpul în care a stat alături de ei. Cu toate acestea, tânără spune că nu se mai grăbește nicăieri și nu mai vrea să își controleze viitorul, iar tot ce ține să aibă sub control este energia și starea, însă nu își mai dorește lucruri
care să fie realizată imediat. Spune că sunt momente care nu mai merită un efort suplimentar din partea ei, așa că lasă viața să îi ofere ceea ce are nevoie. 

Citește și: Apar modificări la noua lege a pensiilor care intră în vigoare de la 1 septembrie 2024: Pensionarii români stabiliți în străinătate vor trebui să trimită certificatul de viață semestrial- kanald.ro

Citește și: A uitat că e în timpul programului și a mers la întâlnire! Un jandarm a fost prins în timp ce se săruta cu o minoră, chiar de fostul iubit al acesteia- stirilekanald.ro

“Sigur că da. (Nr. Că își dorește o familie). Iubesc copiii și îmi doresc să cresc câțiva copii, chiar dacă vor fi răsfățați de mine sau vor fi născuți dintr-o altă mamă ca să zic așa, îmi doresc foarte tare să simt genul acela de iubire. Mi se pare cea mai pură și cel mai onest schimb de emoții, deși nu l-am trăit, observând, așa simt și mi-l doresc și pentru mine.

Nu mă mai grăbesc nicăieri și nu mai vreau să controlez nimic. Îmi controlez energia, îmi aleg starea, dar mai departe de atât nu mai vreau nimic cu tot dinadinsul. Orice nu intră pe ușă, adică tot ce mă face să depun efortul să mă cațăr pe geam, nu mai merită. Nu merită.”, a povestit Vero Căliman.

Vero Căliman
Vero Căliman[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Actrița Vero Căliman, dezvăluiri dureroase despre pierderea tatălui! Dialogul pe care îl poartă cu tatăl decedat: „Să iubești pe cineva care nu mai există și să simți că te iubește înapoi.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies