Irinel Columbeanu s-a despărțit de modelul Oana Cojocaru


Irinel Columbeanu a fost surprins în compania a doua tinere domnișoare, după despărțirea de Oana Cojocaru. Ce spune fosta iubita a afaceristului?


In articol:

Irinel Columbeanu ajunge din nou în atenția presei și nu oricum, ci în compania a două tinere domnișoare cu care se pare că și-a petrecut noaptea întreagă. Ce spune Oana Cojocaru, fosta iubită a afaceristului, despre această escapadă?

Irinel Columbeanu s-a despărțit de Oana Cojocaru, iubita tinerică

Irinel Columbeanu a fost zărit recent în compania a două tinere domnișoare cu care și-a petrecut o noapte întreagă. Se pare însă că fosta iubită a afaceristului, Oana Cojocaru, nu are nimic de comentat pe marginea acestor evenimente.

Nu, nu știu, de ce să mă afecteze? Foarte bine. Acum noi nu mai suntem într-o relație, deci nu ar avea de ce să mă afecteze pentru că ne-am despărțit", a mărturisit Oana Cojocaru.

Citeste si: Fulgy și Roxana Ferariu nu mai formează un cuplu. Ce a declarat fiul Clejanilor

irinel columbeanu relatie
Irinel Columbeanu mărturisește că s-a despărțit de Oana Cojocaru[Sursa foto: viva.ro]

Cât despre Irinel Columbeanu, acesta vorbește sincer și spune că femeile tinere îl țin plin de energie, dar în același timp îi și consumă bateriile. De asemenea, acesta nu exclude o nouă relație cu o tânără, așa cum ne-a obișnuit.

Cui nu îi plac fetele tinere? Ele îmi dau energie și îmi iau energia. Când ajung la un consens cu una dintre domnișoarele cu care am fost surprins am să vă comunic", a declarat Irinel Columbeanu.

Citeste si: Ligi de la Puterea Dragostei și-a găsit marea iubire. Cine este bărbatul care i-a furat inima fostei concurente?

Irinel Columbeanu a fost împreună cu Oana Cojocaru, în ciuda diferenței de vârstă de 40 de ani.

Eram la un Festival al Modei Europene, iar în acea seară, de 27 de aprilie, eu participam în calitate de spectator și am remarcat-o pe Oana, care defila pe scenă. Eu am reținut că avea o fustă albă, lungă, și privirea mea s-a oprit la fustă, după care am trecut mai sus, i-am reținut chipul și în acea seară am mai rămas puțin.

După care, fiind în acea seară și aniversarea președintelui Fashion TV s-a servit și un tort, am stat mai mult, încercând să aflu mai multe amănunte…

irinel columbeanu fiica
Irinel Columbeanu are o relație specială cu fiica sa[Sursa foto: viva.ro]

Am invitat-o inițial și pe fiica mea să meargă, dar a zis că nu vine, era cât pe ce să nu mă duc nici eu. A doua zi am făcut o postare pe Facebook-ul, intitulată «Moda și criptomonedele». Era un subiect controversat, iar la câteva zile am primit mai multe like-uri, printre care și de la o persoană pe nume Oana.

Eu de obicei nu mă uit, dar așa s-a întâmplat atunci. Când am intrat pe profilul ei, am recunoscut că este chiar persoană pe care o căutăm.  Nu îmi stă în obicei, dar am considerat că este politicos să îi cer prietenia și după vreo două ore am văzut că a acceptat-o, i-am dat un mesaj pe messenger prin care i-am mulțumit, iar apoi am continuat discuția", spunea Irinel Columbeanu despre primele apropieri de Oana Cojocaru.

 


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri