Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor din restaurantul chinezesc: „Nu a fost făcătură”

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

Irinel Columbeanu și Monica Gabor

La 15 ani de la publicarea imaginilor cu el și Monica Gabor, fostul om de afaceri face noi declarații! Ce s-a întâmplat, de fapt, atunci?

Irinel Columbeanu și Monica Gabor au fost căsătoriți timp de cinci ani, cei doi formând la vremea respectivă unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz-ul românesc. Pentru că între ei există o diferență de vârstă considerabilă, multe persoane au pus sub semnul întrebării veridicitatea sentimentelor care au stat la baza relației lor, dar se pare că în realitate lucrurile au fost cu totul altfel.

Ei bine, subiectul care a ținut primele pagini ale ziarelor o bună perioadă de timp a fost acela când cei doi au fost filmați de un chelner, prin gaura cheii, într-un restaurant chinezesc

de fițe din Capitală. Despre scenele interzise minorilor s-au spus multe lucruri, printre care și faptul că au fost falsificate, însă acum s-a aflat totul. Irinel Columbeanu a oferit declarații amănunțite, la 15 ani după filmare!

Citeste si: Prima reacție a lui Irinel Columbeanu după ce Monica Gabor și fiica lui s-au fotografiat într-un avion privat

Irinel Columbeanu, dezvăluiri noi despre scenele interzise cu Monica Gabor

Irinel Columbeanu a vorbit, recent, despre filmul erotic cu Monica Gabor. Potrivit declarațiilor fostului om de afaceri, scena a fost cât se poate de adevărată, negând cu vehemență orice fel de speculație conform cărora ar fi fost falsificată.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

„A fost sex! Nu a fost făcătură. A venit cineva și mi-a spus că chelnerul ne-a filmat atunci”, a explicat Irinel Columbeanu într-o emisiune TV. 

Citeste si: Fiica Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu s-a răzgândit în privința profesiei! Pentru ce se pregătește acum Irina: „La ei învățământul e diferit”

Cum se înțelege acum Irinel Columbeanu cu Monica Gabor?

Mariajul celor doi nu a ținut decât cinci ani de zile, iar la scurt timp după divorț Monica Gabor s-a mutat în America, acolo unde l-a întâlnit pe Mr.

Pink, actualul ei partener de viață. Fostul om de afaceri a câștigat la vremea respectivă custodia fiicei lor, însă după ce și-a pierdut toată averea a trimis-o pe Irina la mama ei, în Statele Unite, acolo unde știa că are posibilități mai bune.

Irinel Columbeanu și Monica Gabor sunt în relații bune acum și, mai mult decât atât, acesta a invitat-o pe ea și pe Mr. Pink la lansarea lui de carte.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

„Îi aștept, eu i-am invitat pe amândoi, așa mi s-a părut normal. I-am spus că mi-ar face plăcere dacă ar putea veni amândoi, împreună cu Irina, la lansarea celui de-al doilea volum, care va fi în februarie. A zis că studiază varianta, să mai vadă.

Irina o să aibă școala, la ea e mai dificil. Sunt un om discret, nu-mi place să întreb prea multe.

Va depinde însă și de situația cu restricțiile din pandemie. El nu a fost niciodată în România”,  a mărturisit Irinel Columbeanu pentru  Playtech.ro.

Irinel Columbeanu
Irinel Columbeanu[Sursa foto: Instagram]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Monica Gabor și Mr. Pink, din nou împreună? Dovada a fost publicată chiar de fosta doamnă din Izvorani

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Saveta Bogdan, colaborare cu Jador? Cântăreața de muzică populară este deschisă la noi orizonturi

Monica Gabor și Mr. Pink s-au împăcat? Fosta doamnă de la Izvorani, surprinsă alături de fiul milionarului

Veste tristă despre Florin Piersic, după ultimele probleme de sănătate! Anunțul a venit în urmă cu puțin timp

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies