Irina Rimes "se bate" cu Spike în confruntarea muzicală a anului

Irina Rimes
Irina Rimes "se bate" cu Spike în confruntarea muzicală a anului

Cei doi artiști cu hituri memorabile, versuri poetice și cu milioane de vizualizări pe YouTube vor construi un show muzical unic, în care doar fanii decid învingătorul prin aplauze.

Două scene față-n față, 4 runde cu greutate, măsurate cu strictețe prin decibelmetrul competiției cât să nu iasă nicio ovație în plus sau în minus: pe 13 mai, Spike și Irina Rimes le cer fanilor toate aplauzele sau nimic! Adrian Despot va fi prezentatorul showului, iar Gojira, DJ-ul.

Chiar dacă Irina Rimes și Spike au intersecții muzicale urbane, cei doi artiști vin esențial din universuri lirice diferite.

Irina e una dintre cele mai apreciate artiste pop ale momentului, iar temele ei universale reușesc să rezoneze cu sensibilitatea diferitelor generații de fani.

Citeste si: Cine este IRINA RIMES. "Aveam un Matiz ruginit şi mergeam cu el la Chişinău, la munte, peste tot"

O artistă cameleonică, de la muzică la look, Irina e într-o continuă căutare a următoarei provocări.

Piesele ei, inspirate din trăiri și experiențe personale, precum ,,Ce s-a întâmplat cu noi” și ,,Nu știi tu să fii bărbat”, abordează iubirea, regăsirea și evoluția printr-un registru sensibil, asumat vulnerabil.

 

„Mă așteaptă un  challenge  de care mă ocup foarte serios din punct de vedere muzical. Nu știu cât contează pentru mine să câștig, ci cât s-aducem publicului cea mai tare experiență muzicală.  Admir la Spike verticalitatea în carieră, faptul că are o direcție foarte bine definită și, desigur, talentul.

Nu-mi fac griji însă dacă va câștiga, întrucât eu îi voi câștiga publicul pe termen-lung! Mizez pe faptul că orice-ar pregăti, noi tot vom avea cu ce să impresionăm întregul public. Nu tind în special să câștigăm bătălia, ci mai degrabă războiul pe care-l ducem de ani de zile pentru a fi cea mai bună versiune a noastră, de la proiect la proiect!”.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

 

Din anul 2002, Spike spune lucrurilor pe nume, iar satira în tușe groase a unor hituri precum „Manele” sau „Zeu” i-au adus primele locuri în topurile radiourilor. Direct, cerebral și asumat, Spike cântă, scrie cu substrat și regizează societatea curentă, îndemnându-ne să reflectăm la modalitățile prin care am putea-o schimba.

Citeste si: Cine este fostul soț al Irinei Rimes? L-ai văzut de nenumărate ori, dar nu știai cine este!

„Bătălia muzicală cu Irina e pentru mine o șansă să-mi arăt polivalența artistică, stilurile muzicale pe care le pot aborda, însă și o șansă de a-mi conștientiza și depăși limitele. După pandemie, acest show vine ca o gură de aer curat pe care de abia o așteptam. Admir la Irina munca și dorința continuă de evoluție. Irina, pregătește-te să pierzi! Alor mei, pregătiți-vă să câștigăm!”

Nu va fi un concert obișnuit; e cu mult mai mult decât atât. E adrenalină pură, e vibrația la unison a publicului cu scânteile dintre cele două scene. E locul în care loialitatea pentru idolul tău muzical poate fi pusă la îndoială prin prestația WOW a adversarului. E o provocare creativă pentru care artiștii combatanți produc un spectacol în 4 acte unice, cum nu vei mai vedea vreodată:

Citește și: Betty Salam, primele declarații după ce s-a zvonit că și-ar fi părăsit soțul pentru un manelist celebru: „Eu și Cătălin suntem într-o mică pauză”. Fiica lui Florin Salam a spus adevărul despre divorț- kanald.ro

Citește și: Trump, lovit de Secret Service: Agenții m-au lovit atât de tare încât...- stirilekanald.ro

THE WARM UP  – Atât Irina, cât și Spike, își încălzesc fanii cu 3 piese proprii.

RUNDA 1: ‘THE COVER’  – Mega hiturile iau o formă nouă în ambalajul muzical propus de Rimes și Spike.  

RUNDA 2: ‘THE TAKE OVER’  – Irina începe piesa, Spike o preia din mers pe cealaltă scenă şi continuă melodia în stilul propriu, pase înapoi la Irina și tot așa între cele 2 scene… timp de 4 piese.

RUNDA 3: ‘THE CLASH’  – fiecare reinterpretează 3 piese proprii în 3 stiluri muzicale diferite.

RUNDA 4: ‘THE WILD CARD’  – Scena se încinge, fiecare combatant aruncă în luptă un invitat surpriză. Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies