Irina Fodor, cu ochii în lacrimi în fața lui Răzvan Fodor: „Un carusel de emoții”


Ce a pățit Irina Fodor, de ce a izbucnit în lacrimi în fața lui Răzvan Fodor. Întregul moment a fost surprins.


In articol:

Irina Fodor și Răzvan Fodor au fost protagoniștii unui moment neașteptat. La doat câteva săptămâni după ce Irina a fost implicată într-un scandal, atunci când a fost fotografiată în casa lui Ștefan Bănică, prezentatoarea TV a făcut o dezvăluire care i-a luat pe mulți prin surprindere.

Răzvan Fodor și Irina formează unul dintre cele mai solide cupluri din România, iar în urmă cu câteva zile au sărbătorit-o pe fetița lor, care a împlinit 10 ani.

Citeste si: Irina Fodor a plâns în hohote în fața soțului! Cum a surprins-o la colț de stradă Răzvan Fodor, când se aștepta mai puțin: „Te doare inima după soție”

Irina a dezvăluit că a rămas uimită, după gestul făcut de soțul ei, Răzvan Fodor, la sosirea acesteia din Grecia, unde a filmat timp de câteva luni pentru un proiect TV alături de Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu și Florin Dumitrescu.

Citeste si: Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică: "Persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii"

Irina Fodor

Irina Fodor a inceput sa planga

[Sursa foto: Instagram]

Prezentatoarea TV a izbucnit în lacrimi, după ce a văzut că soțul său a sărit în brațele lui Sorin Bontea, în loc să o ia pe ia în brațe, așa cum i se părea normal. Pe Sorin Bontea și pe Răzvan Fodor îi leagă o relație specială, cei doi devenind buni prieteni după ce au participat la o emisiune în Asia.

„Când crezi că soțul tău a venit la Chefi fără limite să îți facă o surpriză și îți dai seama că, de fapt, îi era dor de Bontea…😩🤣🤣
În seara asta, concursul continuă în Creta! Un

carusel de emoții pentru mine, dar și pentru Chefi și concurenți!”, a scris Irina Fodor.

Irina Fodor

Irina Fodor si sotul ei, Razvan Fodor

[Sursa foto: Instagram]

Irina Fodor, reacţie dură după apariţia imaginilor cu ea şi Ştefan Bănică

Irina a decis să-şi scrie versiunea pe reţelele de socializare sperând să spulbere toate zvonurile despre vizita sa în casa lui Ștefan Bănică.

De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea. Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.

Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile. Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă.

Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor. Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor! ”, a postat Irina Fodor pe rețelele de socializare.


Abonează-te pe

Citește și:

Irina Fodor a fost surprinsă în brațele lui Pavel Bartoș. Răzvan Fodor: "Câini de oameni, care te mănâncă pe la spate"

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine este chef Sorin Bontea. ”N-am crescut în puf. Am muncit din greu și condiții grele, am plecat de acasă, am făcut armată."

Cine este IRINA FODOR. „M-a impresionat de m-am și măritat cu el!”

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri