Ion Surdu, declarație uluitoare despre una dintre concurentele de la Exatlon! ”Am fost cuplat cu ea!”


Ion Surdu a dat o declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon în urmă cu doar puțin timp. Faimosul a vorbit despre relația cu Mirela, femeia cu care el a fost asociat în competiție


In articol:

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon! Considerat cel

mai puternic, dar și cel mai carismatic faimos din sezonul 3 de la Exatlon, Ion Surdu a fost, așa cum era de așteptat, și cel mai râvnit dintre bărbații prezenți în show-ul din Republica Dominicană.

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon
Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon

Drept dovadă, în timpul competiției, dar și la finele ei, luptătorul MMA a fost asociat cu nume importante din emisiune, printre ele Nicoleta Luncă și Mirela Spridon.

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon
Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon! ”În ce fel o privește”

Despre Mirela Spridon, colega lui de echipă, o atletă foarte frumoasă, apropiații și nu numai au spus că ar forma cu adevărat un cuplu cu Ion, astfel că, pe marginea apropierii lor din show, s-au făcut tot felul de speculații. ”Sunt împreună. Uite cum o susține pe trasee și în ce fel o privește”, au venit imediat comentariile.

Citeste si: Au recunoscut, în sfârșit! Iubirea de la Exatlon la care nimeni nu se aștepta! Ce mesaj i-a dat de gol pe "Didi" şi pe Gabi Nedelcu EXCLUSIV

Citeste si: Un Războinic de la Exatlon vrea să fie primar! Pe ce oraș a pus ochii și cere voturile

Citeste si: Diana Belbiță se întoarce în ring! ”Prințesa Războinică” vrea să răpună ”Lupoaica”

Mirela Spridon și Ion Surdu
Mirela Spridon și Ion Surdu

Ion Surdu a vorbit despre Mirela Spridon! ”Nu a fost iubire deloc!”

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon! Să fi fost sau nu sentimente la mijloc între Ion și Mirela? Ei bine, recent, întrebat la emisiunea online ”Ștafeta mixtă!” ce relația a avut cu adevărat cu fosta faimoasă, Surdu a fost extrem de sincer. ”Știu ce s-a tot vorbit la Exatlon, cum că aș avea o legătură amoroasă cu Mirela! Mai mult decât atât, am fost cuplat cu ea!!! Ce pot să zic, nu a fost nimic real din tot ce s-a vorbit. Noi doi ne-am respectat în Republica Dominicană, ne-am înțeles și foarte bine, mai ales că era și o sportivă exemplară. Iar ca om este extraordinară. Însă, nu a fost iubire deloc, ci doar o prietenie sinceră!”, a declarat Ion Surdu, direct din Polonia, acolo unde a decis să plece și să concureze în ring în această perioadă.

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon
Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon!   Ce nu se știe despre Ion Surdu! A venit în România la 16 ani și visul lui, dincolo de sport, este să își deschidă un local pentru prieteni”

Ion Surdu, declarație șoc despre una dintre concurentele de la Exatlon!  Originar din Republica Moldova, Ion Surdu  a venit în România și s-a stabilit în Cluj pe vremea când avea doar 16 ani. La 18 ani, a hotărât că este momentul să își câștige singur existența și, surpriză, s-a angajat că manipulant marfă la un deposit din localalitate, job la care a rezistat deși a depus o muncă istovitoare. Aventuros și dornic să experimenteze, Surdu și-a îndreptat atenția spre alt domeniu de activitate care i-a plăcut foarte mult și în care a ajuns să progreseze într-un timp foarte scurt, deși subliniază că marea lui pasiune rămâne sportul.  "Am început că ajutor de barman și treptat am prins meseria, din ajutor am devenit barman. Sunt expert în shot-uri, dar știu să fac și cocktail-uri, smoothie-uri sau limonade. Îmi place foarte mult cafeaua și știu să fac desene în cappuccino, sunt un fel de barista, ultimul meu job a fost la un coffee shop în Cluj. Am trecut prin toată partea de industrie ospitalieră, numai în bucătărie nu am intrat",  declara Ion Surdu, înainte de a pleca să își testeze limitele pe traseele din Republică Dominicană. De altfel, visul luptătorului era acela de a-și deschide la un moment dat propriul lui local și menționa că își dorește să fie un loc în care oamenii să lege prietenii într-o atmosferă relaxată, să se simtă că acasă.

"Vreau să îmi deschid un local, dar știu că trebuie să fiu permanent acolo, trebuie să mă dedic 100% sau mai mult, pentru că viitorul depinde de mine și momentan nu îmi permit, vreau să îmi fac un viitor și o carieră în domeniul sportiv. Dar, cu siguranță, la un moment dat voi face și altceva și, dacă decid să îmi deschid un local, acesta ar fi simplu, un loc unde poți să vii să povestești cu oricine de acolo, unde să te simți bine, unde să intri, indiferent de oră, să bei o cafea bună, să poți să bei un vin bun, să poți să socializezi cu oricare dintre oamenii ce stau acolo. Un loc unde să te simți bine", declarat fostul câștigător de la Exatlon la finele competiției din Republica Dominicană

 


Abonează-te pe

Citește și:

Diana Senteș, cele mai noi imagini cu burtica de gravidă! Tânăra este în luna a şaptea de sarcină!

Am aflat motivul real pentru care Dan Negru și-a dat demisia! Incredibil ce salariu avea

Yamato Zaharia s-a despărţit de iubită! Acum, Miruna ar vrea să meargă la Puterea Dragostei!

Împăcarea anului la Exatlon! Cei mai îndrăgiți războinci sunt din nou împreună! Ana şi Cosmin radiază de fericire!

Povestea secretă de iubire dintre o concurentă de la Puterea Dragostei și un Războinic de la Exatlon

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra de la Puterea Dragostei, reacție acidă la adresa lui Codruț! Blondina nu vrea să mai audă de el: „Era un stres maxim”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Exatlon
Parteneri