Ioana Voicu, probleme cu sarcina înainte să devină mamă: „Respir puțin cam greu”


Ce se întâmplă cu fiica lui Mădălin Voicu, Ioana Voicu, înainte să devină mamă penttru prima dată. Cum se simte.


In articol:

Ioana Voicu, fiica lui Mădălin Voicu, mai are doar câteva săptămâni până când va deveni mamă pentru prima dată. Frumoasa prezentatoare TV se confruntă cu probleme în această perioadă și a dezvăluit ce se întâmplă cu ea.

Ioana Voicu așteaptă cu mare nerăbdare să își strângă în brațe fetița, iar acest lucru s-ar putea întâmpla mai repede decât crede cineva. Fiica lui Mădălin Voicu are placenta Previa, iar din acest motiv s-ar putea să nască mai devreme decât era programat.

Deși data programată este între 5 și 15 mai, se pare că Mădălin Voicu își va cunoaște nepoata mult mai repede.

Citeste si: Fiica lui Mădălin Voicu este însărcinată! Anunțul făcut de Ioana, viitoarea mămică: „Am avut niște sperieturi...”

„Mai este puțin, în jur de o lună. Nu știu sigur, joi merg la doctor. Se spune că fetițele vin mai devreme așa am auzit. Data programată este între 5 și 15 mai, dar sperăm că ajungem până acolo. Există această posibilitate (nr. să nască mai devreme), eu având și placenta Previa, cumva să duc până la termen nu este imposibil, dar există anumite riscuri, cum ar fi să nasc mai devreme.

Singura problemă este că respir puțin cam greu și nu prea mai pot urca scările”, a mărturisit Ioana Voicu, în cadrul unei emisiuni TV.

Citeste si: Vlăduța Lupău o să fie mămică de băiat! „Întotdeauna mi-am dorit să fiu mamă de băiat!”

Ioana Voicu

Ioana Voicu este insarcinata

[Sursa foto: Instagram]

Cum se va numi fetița Ioanei Voicu

Ioana Voicu a ales deja numele, pe micuță o va chema Annora.

„Iese Taur, ca mine. Nici dacă îmi programam nu ieșea atât de bine. Iese undeva până la jumătatea lui mai. Este fetiță! O va chema Annora. Am visat acest nume acum vreo trei ani de zile. Mi-a plăcut foarte mult acest nume, am căutat să văd dacă există măcar, când m-am trezit. Am zis că dacă o să am o fetiță așa o va chema. (…) Toată lumea este bucuroasă, entuziasmată, abia așteaptă. Și din gașca de prieteni sunt prima care o să dea startul. Tata era foarte sigur că este băiat și eu mă cert de trei ani cu el. Chiar și în direct am avut o dispută în care îi spuneam că eu când voi rămâne gravidă voi avea fată”, a mai spus fiica lui Mădălin Voicu.


Abonează-te pe

Citește și:

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Cine a inventat pastele. „Dacă le combinăm la o masă și cu ce trebuie, pastele devin un aliment chiar sănătos”

Cine a inventat papanașii. „A salvat generații întregi de gospodine de la coacerea miezului problematic”

Cine este Simona Gherghe. „Chinul copilăriei mele a durat vreo trei ani”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri