Ioana Simion și Ilie Năstase s-au împăcat! Prima fotografie cu cei doi după anunțul divorțului


Fostul tenismen a reușit să mai obțină încă o șansă de la Ioana Simion! Iată cum au apărut aceștia pe rețelele de socializare


In articol:

Ioana Simion și Ilie Năstase formează un cuplu de mai bine de patru ani de zile și de doi sunt căsătoriți. Cei doi au trecut prin multe momente dificile și chiar au fost la un pas de divorț, însă de fiecare dată au dovedit că dragostea învinge. De curând, Ioana Filimon anunța că s-a despărțit oficial de fostul tenismen, însă fotografiile recente cu ei doi spun cu totul altceva.

Citeste si: Celia s-a retras din industria muzicală după ce a rămas însărcinată: „Nu-mi mai găsesc locul...”

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au împăcat!

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au împăcat!

[Sursa foto: Facebook]

Ioana Simion și Ilie Năstase s-au împăcat!

Soția lui Ilie Năstase a mai introdus în acest an acțiunea de divorț, însă a decis să-i mai acorde o șansă și astfel nu s-a definitivat nimic.

Acum o lună de zile, Ioana Filimon distribuia un mesaj pe contul său oficial de Facebook în care anunța că un mare capitol din viața ei s-a încheiat, text pe care toți l-au intepretat ca fiind un nou pas către divorțului de Ilie Năstase.

„Astăzi, un capitol din viaţa mea a luat sfârşit! Mă consider o femeie puternică şi mândră de faptele mele… răbdarea mea, iertarea mea, voinţa şi bunele intenţii.

Pot spune că această experienţă m-a schimbat foarte mult din toate punctele de vedere, chiar dacă a fost nevoie de foarte multă stăpânire de sine. Răbdarea mea a luat sfârșit!!!

În toată această perioadă, am avut şi ocazia de a cunoaşte oameni buni, de o mare valoare şi bine intenţionaţi, iar pentru asta le mulţumesc! Poate unii dintre dumneavoastră m-aţi judecat greşit, alţii mi-aţi acordat înţelegere şi mi-aţi apreciat răbdarea, care nu a fost deloc uşoară.

Am continuat să lupt, crezând şi sperând că se va schimba ceva în bine. Vă rog să mă înţelegeţi că în această perioadă voi avea nevoie de linişte şi puţină intimitate! Vă mulţumesc frumos, pentru înţelegere! Cu deosebit respect, IOANA!”, a scris Ioana Simion pe rețelele de socializare.

De curând, Ioana și Ilie Năstase au fost văzuți împreună! Cei doi soți i-au transmis un mesaj video Nadiei Comaneci, de ziua sa de naștere, care a avut loc pe data de 12 noiembrie.

Citeste si: Ioana Filimon, schimbare radicală după descalificarea de la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Gestul făcut de frumoasa vedetă

Ilie și Ioana Năstase, mesaj de ziua Nadiei Comăneci

Ilie și Ioana Năstase, mesaj de ziua Nadiei Comăneci

[Sursa foto: Facebook]

Ioana Simion a sunat la 112 după un scandal cu Ilie

La începutul acestui an, Ioana Năstase a apelat la ajutorul autorităților, sunând la 112, pentru a scăpa din mâinile lui Ilie Năstase, despre care se spune că ar fi agresat-o atât fizic, cât și verbal. Deși a depus toate actele de divorț, fostul tenismen a reușit să mai obțină o șansă de împăcare de la soția sa. 

„Sunt un om foarte sincer. Când ne-am cunoscut, eu auzisem doar de la lume de Ilie Năstase. L-am întrebat dacă era căsătorit. Ilie mi-a spus că divorțează. Era mai altfel atunci, era mai plin de viață. S-a schimbat mult. Eu când iau o decizie o iau, de această dată mi-am călcat pe suflet și am încercat să merg mai departe pentru că Ilie mă are doar pe mine, am considerat că el chiar are nevoie de mine, eu am grijă de el, eu stau cu el tot timpul.

El trebuie să se schimbe. Am încercat să-i redau toată libertatea pe care a avut-o înainte. Ăsta a fost ultimul compromis pe care l-am făcut. Mi-a fost un pic cam greu, dar mă supăr dacă mă înjosești. Mi-am neglijat nepoțica și fiul ca să fiu alături de Ilie. Dar am considerat că așa e corect, văzând și vârsta lui. El are mai multă nevoie de mine", a declarat Ioana Năstase pentru „Teo Show", în luna august.


Abonează-te pe

Citește și:

Radu Vâlcan a plecat de acasă cu doi dintre copii! Ce i-a spus Adelei Popescu: „Nu știu cum este la tine...”

Bănel Nicoliță suferă ca un câine! Ce a pățit după ce și-a abandonat familia

Theo Rose și Alex Leonte sunt la un pas de separare? Cum se înțeleg cei doi: „Ne certăm în fiecare zi...”

Bogdan Mocanu s-a împăcat cu iubita lui! Îndrăgostiții au aniversat 11 luni de relație într-o locație de vis: „Detaliile mici fac diferența!”

Cine a inventat Google. „Povestea este practic un argument în favoarea cercetării pure. Nu am început să lucrăm gândindu-ne la un motor de căutare”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
“Felicităăăări!!! Casă de piatră!!!” Ramona Olaru a fost cerută în căsătorie de Cătălin Cazacu
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri