Ioana Ginghină, sfaturi prețioase pentru părinți! „Nu trebuie să fie învățați de mici că e foarte ușor să renunți.”

Ioana Ginghină, sfaturi prețioase pentru părinți! „Nu trebuie să fie învățați de mici că e foarte ușor să renunți.”
Ioana Ginghină, sfaturi prețioase pentru părinți! „Nu trebuie să fie învățați de mici că e foarte ușor să renunți.”

Ioana Ginghină a vorbit despre felul în care vede ea educația copiilor, raportându-se la activitățile pe care ei vor să le facă pe viitor.

Ioana Ginghină, cunoscuta și îndrăgita actriță, se dedică la fel de mult și vieții de familie, așa cum se dedică meseriei, astfel că, invitată în cadrul Radio 3net podcast, actrița a vorbit despre cum ar trebui să fie lăsați copiii să experimenteze mai multe lucruri până la o anumită vârstă, însă nu trebuie lăsați să renunțe în momentul în care își aleg să facă o anumită activitate, pentru a nu fi învățați de mici ca soluția cea mai simplă este să  fugă de responsabilitate.

Aceasta spune că orice copil este predispus să facă ceva, iar părinții trebuie să îi ajute să descopere ușor drumul care li se potrivește.  “Orice copil este predispus la ceva. Nu putem să învățăm toți la fel de bine și matematică, și română,  și limbi străine, și tot despre matematică, literatură, nu sunt genii, dar trebuie duși peste tot și ușor, ușor să descopere. Dacă ai descoperit, după trebuie să pui un pic de, nu neapărat presiune, dar ideea este în felul următor ce am constatat eu referitor la actorie.
Undeva până la 6-7 ani trebuie să încerce, să-l duci peste tot. De la șapte ani, dacă copilul își alege că vrea să facă actorie sau înot, iar el nu mai are chef să vină la actorie, trebuie să-i spui că tu “trebuie să mergi acolo pentru că tu te-ai băgat în chestia asta, tu trebuie să o termini, nu avem ce face”. Nu trebuie să fie învățați de mici că e foarte ușor să renunți.”,
a  spus Ioana Ginghină.

Ce probleme vede Ioana Ginghină în educația oferită de anumiți părinți

Citește și: Ioana Ginghină, despre copilărie și relația cu mama sa. A fost nevoită să își crească sora cu multe sacrificii „Am crescut-o destul de greu, cu schimbat de scutece, tot tacâmul.”

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Ioana Ginghină, dezvăluiri neașteptate despre tatăl său! Ce face bărbatul la 81 de ani: „Am niște poze în telefon în care sare în cap. Are o viață personală activă, chiar dacă este pensionar.”

Ioana Ginghină vede o problemă și la părinți, prin modul în care realizează anumite rupturi în educația copilului, atunci când chiar ei îi fac să lipsească intenționat de la anumite activități, care îl fac pe copil ulterior să își piardă interesul față de ele. 

“Problema este și la părinți, pentru că părintele dacă este în trafic și nu mai are chef să îl ducă, nu îl mai duce, normal că dacă vede că părintele a chiulit data trecută, poate următoarea dată zice că nici data trecută nu l-am dus că nu ai avut tu chef, acum de ce mă duci dacă nu am eu chef. Nu ar trebui să existe fisuri din acest fel în educația copilului. Dacă stăm bine să ne gândim, noi, în generația noastră, nu suntem neapărat un exemplu foarte bun, dar noi eram crescuți cu mult mai multă
rigoare.”,
a mai spus actrița.

Citește și: Ștefania a luat decizia mult așteptată în privința lui Cosmin! „A demonstrat, prin mesajele alea, că ar fi cu mine doar pentru emisiune și pentru bani”. Primele declarații ale concurentei, după descalificarea iubitului ei din „Casa iubirii”- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Ioana Ginghină
Ioana Ginghină[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Ioana Ginghină, atac dur la adresa tuturor vedetelor care merg în vacanțe și își expun viața perfectă pe social media: „Hai să mai normalizăm lucrurile. Înnebunesc.”

Anna Lesko, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Locuința de vis a Ancăi Serea, distrusă de furtuna violentă din Capitală: ”Nu știu dacă realizați până unde este apa”

Cum a fost pentru Adriana Simionescu prima zi după ce s-a întors de la maternitate? „Mi-am dat seama că într-adevăr există depresia postpartum.”

Povestea incredibilă a copiilor care merg cu roaba la școală: „Plâng și mă gândesc cum să fac să fie mai ok”. Tatăl micuților face declarații sfâșietoare

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies