“Invitatul de 12”, din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Radio Impuls şi Kanal D2

“Invitatul de 12”, din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Radio Impuls şi Kanal D2
“Invitatul de 12”, din 7 mai, în fiecare duminică, de la ora 12:00, simultan la Radio Impuls şi Kanal D2

Din 7 mai, de la ora 12:00, Cosmin Cernat aduce publicului de la Kanal D2 şi de la Radio Impuls dialogurile relaxate, de weekend, în fiecare duminică, la “Invitatul de 12”. 

Artişti dintre cei mai apreciaţi, vedete TV, influenceri, personalităţi interesante pentru un public larg răspund invitaţiei la dialog, în compania unui intervievator de excepţie. Privim dintr-o nouă perspectivă poveştile celor aflaţi la pupitrul emisiunii ce va fi difuzată, simultan, la Kanal D2 şi la Radio Impuls, tocmai pentru că invitaţii în emisiune se dezvăluie aşa cum nu au mai făcut-o până acum.  

 

 “Emisiunea <Invitatul de 12> are deja o istorie pe radio şi iata că acum publicul se poate bucura de invitaţii mei şi din faţa televizorului. Invit publicul, din această duminică, să ne urm ărească atât pe Kanal D2, cât şi pe Radio Impuls, să descopere poveşti ce nu au mai fost spuse sau, pur şi simplu, să se bucure de o întâlnire ca între prieteni. Desfacem firul poveştilor în 12, cu mare curiozitate şi bucurie, pentru a cunoaşte mai bine oamenii din faţa noastră, dar şi pe noi inşine ”, a spus Cosmin Cernat.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

 

Printre primii invitaţi care vor ajunge faţa in fata cu Cosmin Cernat, la “Invitatul de 12”, se află doi artişti foarte tineri, de succes, Olivia Addams şi Florian Rus. Nu pierdeţi aşadar, din 7 mai, de la 12:00, în fiecare duminică, o nouă serie de întrevederi de weekend, cu Cosmin Cernat, la “Invitatul de 12”, la Radio Impuls şi Kanal D2. 

 Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Discuția aprinsă dintre Antoni și Rebecca! Concurentul s-a săturat de reproșuri și este pe cale să explodeze: „Am nervii foarte jos în momentul ăsta. Nu vreau să ajungă la pământ.”

3 cupluri de zodii MENITE să fie împreună. Sunt ADEVĂRATE suflete pereche!

Filmul complet al tragediei de la malul Mării Negre! Diana, tânăra înghițită de valuri în fața iubitului ei, ar fi putut fi salvată? Detalii șocante au ieșit la iveală: „Ne-a spus”

Cum se înțelege, de fapt, Carmina Vârciu cu Anda Călin: ”Pentru mine este doar partenera tatălui meu”

Rețeta de budincă de orez cu mere a Paulei Chirilă: „Miroase foarte bine, e super aromată. Doamne, cât e de bună!”

Gratiela Teohari Duban: “Valsul mirilor l-am plănuit cu câteva luni înainte, pe ritm de bachata”

A murit la 36 de ani în timp ce se afla în vacanță. "Regina frumuseții", atac de cord pe iaht


Cookies