Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Invata sa prepari elixirul vietii! Iti reface tineretea si iti fortifica organele digestive!

Ghee (sau unt purificat) este facut dupa o reteta ayurvedica si este folosit si in domeniul frumusete.

 

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.
Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.
Mai asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."
"Iata cum se prepara ghee:
Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.
Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.
Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.
Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.
Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.
Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.", scrie Ioana pe blog.

Ioana Ginghina scrie pe blogul sau despre beneficiile acestui tip de unt. "Se spune despre el ca este elixirul vietii si ca poate sa refaca tineretea.Mai usor de digerat decat untul traditional si alte grasimi animale, untul purificat fortifica organele digestive, sporeste savoarea mancarilor si le pastreaza continutul in vitamine si alte substante vitale.Mai

asigura si o asimilare optima a vitaminelor si sarurilor minerale."

" Iata cum se prepara ghee:

Se iau 500g de unt cat mai natural posibil, se taie in bucati mici.

Se spala cu apa rece pana cand depunerile de protide sunt eliminate si apa ramane limpede.

Se pun toate bucatile intr-o cratita si se pune la foc potrivit pana se topeste si la suprafata se formeaza o spuma.

Apoi se scade temperatura, adica se da focul la mic si fara sa-l mai acoperiti il lasati sa fiarba pana se evapora toata apa si pana luati toata spuma care mai rezulta in urma fierberii.

Nu trebuie lasat mai mult caci se arde si asta nu e bine. Untul topit trebuie sa aiba culoarea galben-auriu si nu maroniu.

Pentru 500 g timpul variaza intre 30-60 minute.", scrie Ioana pe blog.

 



Citește și:

Tapioca: ce este și cum poate fi utilizată în bucătărie

Planurile de viitor pe care Dana Roba le are, după împăcarea cu iubitul ei! Este sau nu, make-up artista, pregătită să devină mamă pentru a treia oară?

Fosta iubită a lui Liviu Dragnea, din nou în vizorul presei! Ce a făcut Irina Tănase...

Soțul Teodorei Marcu nu mai e om, la jumătate de an de când tânăra a fost ucisă! Ce se întâmplă cu el. Dezvăluiri cutremurătoare: „Din ce în ce mai greu…”

Povestea Rodicăi, pisica de la Stația Meteorologică de pe Vârful Omu! Felina trăiește de ani buni la 2.500 de metri altitudine: „E curată, harnică şi e un mare vânător”

Mariana Moculescu nu se simte încă pregătită să îi aprindă o lumânare, fostului său soț, Horia Moculescu! Care să fie oare motivul?

ȘOC TOTAL în „Casa iubirii”! De necrezut cine apare în emisiune! Concurenții rămân MASCĂ

Breaking news pentru românii cu probleme de sănătate!