Interviu Andreea Marin: “În relația părinte - copil niciodată nu este simplu, pentru că trăim alte vremuri acum.”/ EXCLUSIV

Interviu Andreea Marin: “În relația părinte - copil niciodată nu este simplu, pentru că trăim alte vremuri acum.”/ EXCLUSIV
Interviu Andreea Marin: “În relația părinte - copil niciodată nu este simplu, pentru că trăim alte vremuri acum.”/ EXCLUSIV

Andreea Marin este una dintre vedetele care reprezintă o sursă de inspirație pentru toți cei care o urmăresc atât la televizor, cât și pe rețelele de socializare.

Cunoscută drept “Zâna a surprizelor”, prezentatoarea TV emană o aură de eleganță și grație în toate aparițiile pe care le are. Știe mereu cum să capteze inimile oamenilor și le oferă acestora mult optimism și bunătate. Cu o voce dulce și cuvinte pline de înțelepciune, Andreea Marin reprezintă un exemplu al femeii puternice. Este o mamă devotată, prezentatoare talentată și un susținător activ al cauzelor umanitare.

În exclusivitate pentru Kfetele.ro, celebra jurnalistă a vorbit deschis despre relația pe care o are cu fiica sa Violeta.

Kfetele: E greu să fii mama unei superbități de fete cum este Violeta? Au fost și momente dificile în relația mama-fiica? Ai fost, probabil, nevoită să aplanezi situațiile conflictuale. Cum ai reușit?

Citește și: Interviu Andreea Marin: "Am slăbit 13 kg vara aceasta și îmi doresc să mai dau jos câteva ca să ajung la silueta din liceu."/ EXCLUSIV

Andreea Marin si Violeta[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Andreea Marin: Nu e deloc greu să fii mama unui copil precum Violeta, pentru că este un copil bun. Mă bazez tare mult pe ea. Nu am nevoie să o ajut la lecții pentru că e mai bună decât mine și chiar și la matematică, eu făcând anterior matematică cu multă dăruire, pentru că am devenit până la urmă studentă la informatică.

Însă lucrurile sunt mai dificile pentru noi, părinții, în ziua de astăzi și am norocul că ea este bună la școală și nu are nevoie de ajutorul meu. Apoi, în relația părinte- copil niciodată nu e simplu, pentru că trăim alte vremuri acum, cu alte provocări pentru tinerii noștri, diferite de cele pe care le-am trăit noi la vârsta lor.

Așa că nu le știm pe toate și trebuie să recunoaștem asta.

În trecerea anilor trebuie să acceptăm faptul că avem noi înșine de învățat. Deși vârsta din buletin e una în care ar trebui să știi mult mai multe decât ei, descoperim că învățăm odată cu copiii noștri și asta se întâmplă și în cazul meu, nu fac excepție. Dar îi mulțumesc lui Dumnezeu că avem o comunicare bună și chiar și când ne lovim de anumite piedici, sunt lucruri noi pe care nu știm cum să le luăm.
Prin comunicare, până la urmă ajungem la un punct comun.

Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi cele mai noi și utile sfaturi pentru femei, dar și interviuri cu celebrități.

andreea marin fiica violeta
Andreea Marin si Violeta[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Interviu Cori Grămescu: "M-am luptat fără succes cu infertilitatea și mă simțeam sleită de puteri și viață. Pur și simplu simțeam că în România nu îmi mai găsesc locul."/ EXCLUSIV

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Reprezentanţii supermarketului reacţionează după gestul Sânzianei Negru: "Am aflat cu tristeţe. Vom analiza şi reevalua colaborarea cu ea"

Ce spune Cristina Șișcanu despre persoanele care trăiesc pentru validarea celor din jur. „Gura lumii nu mai contează absolut deloc.”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Han, în fața unei situații tulburătoare

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies