”Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât.” Ce a spus o cunoscută actriță despre Florin Piersic, după episodul cu omul străzii din Cluj-Napoca

”Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât.” Ce a spus o cunoscută actriță despre Florin Piersic, după episodul cu omul străzii din Cluj-Napoca
”Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât.” Ce a spus o cunoscută actriță despre Florin Piersic, după episodul cu omul străzii din Cluj-Napoca

Reacția cunoscutei actrițe Iulia Popovici la incidentul în care Florin Piersic a certat un cerșetor pentru deranjul adus reprezentației sale de stradă a stârnit interesul publicului, mai ales că, în același timp, a dezvăluit un episod jenant din trecutul artistului.

Iulia Popovici, actriță, critic și curator în domeniul artelor spectacolului, cu expertiză în programe culturale românești și europene, a emis o reacție în urma incidentului în care Florin Piersic a certat un om al străzii, care l-a deranjat în timpul unei reprezentații stradale.

Citește și: „În casă, totul este intact, lucrurile sunt așa cum le-a lăsat Dichi.” Ce a declarat fiica lui Ion Dichișeanu, la doi ani după ce acesta s-a stins din viață

Ce a spus o cunoscută actriță despre Florin Piersic, după episodul cu omul străzii din Cluj-Napoca

Iulia Popovici a făcut publică o scrisoare de felicitare trimisă de Florin Piersic, Elenei Ceaușescu, soția dictatorului comunist Nicolae Ceaușescu, cu ocazia unei aniversări. Însoțind această scrisoare, ea a adăugat un comentariu pertinent referitor la acest subiect și la implicarea actorului în acea perioadă.

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

„Înțeleg că marele actor Florin Piersic l-a umplut de zoaie pe un amărât, că-i deranja «programul artistic» cu «cerșeală». Las și eu aici această frumoasă telegramă de felicitare a dlui Piersic pentru tov. Elena Ceaușescu, spre aducere aminte. Din arhiva lui ANIC cel mic, Mihai Burcea.

PS: Nu, trimisul de telegrame nu era obligatoriu, sînt mult mai mulți artiștii care n-au făcut-o decît ceilalți”, a scris Iulia Popovici într-o postare pe Facebook, care a însoțit telegrama.

Florin Piersic a insultat un om al străzii

Iulia Popovici a fost vizibil deranjată, după ce Florin Piersic a avut o ceartă cu un om la străzii, în Cluj Napoca, în timpul unei piese de teatru.

Actorul a fost iritat de faptul că cerșetorul a trecut pe lângă scena pe care juca, iar ulterior și-a lăsat șapca lângă ea.

Actorul și-a dat seama rapid ce și-a dorit cerșetorul, mai exact, să primească bani, iar acest gest a dat drumul unei ploi de jigniri.

„Îți pui șapca acolo să îți dau bani? Păi ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani, că va fac program, fir-ai al dracului de vagabond.

Mută ursul, nu auzi că am program artistic aici? Bravo domnule, îmi place de ăsta! Un așa personaj aș putea juca eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici… Noapte bună, culcă-te! Fii atent! Acum trebuie să fii cuminte, pentru că urmez eu. Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura!”, a spus Florin Piersic.

Citește și: „Îmi ceri bani? Tu să-mi dai mie.” Florin Piersic, reacție acidă după ce spectacolul i-a fost întrerupt de către un cerșetorCitește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Cei mai urmăriți actori de stand-up comedy în România

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Val de nemulțumire la concertul Coldplay. Babasha, invitatul special, huiduit de public: "Transformi un concert COLDPLAY într-o mizerie"

Vacanță în Sicilia. Care sunt cele mai frumoase locuri pe care trebuie să le vezi în insula italiană

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies