„Înlocuiesc anumite mese”. Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme! Ce dietă a ținut fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme
„Înlocuiesc anumite mese”. Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme! Ce dietă a ținut fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”

Soția lui Mădălin Ionescu este foarte atentă la ceea ce mănâncă, asta pentru că vrea să își mențină numărul de kilograme. Ce dietă a ținut pentru a slăbi?

Cristina Șișcanu a dezvăluit că ține o dietă de menținere, pentru că altfel va pune la loc kilogramele de care a scăpat. Vedeta a renunțat la multe alimente și are un stil de viață sănătos, lucru pe care îl recomandă tuturor fanilor.

Citeste si: Cristina Șișcanu și Mădălin Ionescu nu se mai înțeleg? Ce discuții apar între cei doi: „Pe mine mă enervează lucrul ăsta”

Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme

Ce dietă ține Cristina Șișcanu

În perioada sărbătorilor de iarnă, Cristina Șișcanu acumulase mai multe kilograme în plus, motiv pentru care s-a reapucat de dietă. Regimul alimentar are la bază supe, salate, legume și fructe, însă plăcerea ei nevinovată este înghețata.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Mănânc supe, mănânc salate, mănânc legume la grătar, de ceva timp beau o băutură proteică cu care înlocuiesc anumite mese, și mănânc pepene și… înghețată. Asta este!”, a declarat Cristina Șișcanu pentru VIVA!

Citeste si: Cristina Șișcanu, jefuită de menajeră: „Am simțit-o că este alunecoasă”

Cristina Șișcanu a slăbit 27 de kilograme

Cristina Șișcanu a renunțat cu greu la dulciuri

Soția lui Mădălin Ionescu este înnebunită după dulciuri, însă în această perioadă, când este extrem de cald, le consumă mai puțin, lucru care o ajută destul de mult, spune ea.

„Ce am observat, eu, care sunt înnebunită după dulciuri, de când a venit anotimpul cald parcă nu-mi mai doresc așa mult să mănânc dulce, și lucrul ăsta mă ajută la slăbit. Mai mănânc doar înghețată din când în când.

Chiar în weekend mi-am făcut o înghețată din banană congelată și fructe de pădure congelate cu iaurt de cocos și un pic de lapte de cocos, totul dat la blender.

Și am mai pus și un pic de green sugar, pentru că era un pic acrișoară de la fructele de pădure, și a ieșit nemaipomenit de bună. Calorii puține, sănătoasă, i-am dat și Petrei, toată familia a mâncat și toată lumea a lăudat înghețata’’, a mai spus ea.Citește și:

Expunerea la soare, măsuri de siguranţă

Mădălin Ionescu a făcut anunţul emoţionant: "Un băieţel! Urmează"

4 zodii care își îndeplinesc cele mai mari dorințe până la toamnă. Sunt protejate de o aură divină

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Istoria se repetă la Electric Castle 2024. Festivalul a dat peste cap traficul rutier

Cristina Șișcanu îți dorește să devină mamă din nou: „Un băiețel”

În această seară, de la ora 22:30, în serialul “Vinovați de iubire”, Gulben, vis împlinit

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies