Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins


Îngrozitor! A violat peste 250 de copii și și-a scris într-un jurnal faptele oribile! Cum a fost prins

Un nou caz de pedofilie zguduie o țară întreagă. În mijlocul acestui scandal se află un medic chirurg, care este acuzat de niște fapte de-a dreptul îngrozitoare, care au șocat opinia publică.

Joel Le Scouarnec, specializat în chirurgia abdominală la spitlaul Jonzac, este acuzat că a profitat de pacienții săi minori timp de trei decenii.

Deși a fost condamnat în 2005 pentru abuz asupra unui minor, a continuat să lucreze, iar în 2017 a fost arestat din nou pentru că a violat două fetițe de 4 și 6 ani.

Și ca și cum totul nu era suficient de îngrozitor, bărbatul a detaliat de-a lungul anilor într-un jurnal ce le făcea copiilor, unii dintre ei aflați chiar sub anestezie, în timpul operațiilor.

Citeste si: Imagini demenţiale! Jador, prins în tandreţuri cu fosta iubită a lui Zănoagă! Uite cum îl pupă bomba sexy! FOTO!

Citeste si: Ioana Ginghină, reacție neașteptată după ce a aflat de relația fostului soț: „Urmez întru totul sfatul psihologului”

Citeste si: Andreea Bălan i-a invitat la nuntă, dar s-a răzgândit: „Nu doresc buluceală și să fiu stresată”

Chirurgul francez este suspect pesntru cel puțin 250 de abuzuri asupra minorilor și este considerat cel mai prolific pedofil din Franța.

Cum a reacționat una dintre victimele sale, când a aflat ce a pățit

Bărbatul în vârstă de 66 de ani a atacat fetițe și băieți în timpul operațiilor și și-a ținut într-un jurnal toate detaliile îngrozitoare.

Deși a negat că le-a violat pe cele două fetițe, el a recunoscut că a avut un comportament deviant cu ele, potrivit avocatului său. În timpul investigațiilor, poliția care a ajuns la el acasă a găsit un jurnal în care ținea evidența tuturor atacurilot sale, potrivit Daily Mail.

Atunci când oamenii legii au dat peste mai multe nume din jurnal și i-au contactat, victimele le-au dezvăluit că nu au știut nici măcar o clipă că au fost într-un fel abuzați.

Într-o filă de jurnal, doctorul a scris cât de frustrat a fost atunci când părinții unei tinere paciente au întreupt momentul ca el să fie singur cu fetița. Atunci când a aflat ce putea să pățească, victima a început să meargă la psiholog.

Procesul lui Le Scouarnec va începe în anul 2020.

 


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Informatiile zilei

Parteneri