Anjula Devi, o indiancă în vârstă de 51 de ani, a reuşit să găsească stilul alimentar care să îi asigure un fizic de invidiat.
Femeia spune că secretul „tinereţii fără bătrâneţe“ nu este chiar atât de complicat, Anjula declarându-se un mare fan al legumelor.
„Îmi place să gătesc legume proaspete, în special pe cele verzi, şi sunt atentă să nu foloseasc coloranţi artificiali şi conservanţi“, a declarat aceasta pentru The Daily Mail.
Dar, pe lângă obiceiul de a folosi ingrediente proaspete, Anjula spune că utilizează foarte multe condimente cum ar fi chimen, coriandru, seminţe de muştar maro, ardei iute, turmeric, scorţişoară şi cardamom verde.
Anjula încearcă să includă aceste condimente în aproape orice preparat, fiind convinsă că modul în care arată li se datorează în mare parte.
Sursa
Femeia spune că secretul „tinereţii fără bătrâneţe“ nu este chiar atât de complicat, Anjula declarându-se un mare fan al legumelor.
gătesc legume proaspete, în special pe cele verzi, şi sunt atentă să nu foloseasc coloranţi artificiali şi conservanţi“, a declarat aceasta pentru The Daily Mail.
Dar, pe lângă obiceiul de a folosi ingrediente proaspete, Anjula spune că utilizează foarte multe condimente cum ar fi chimen, coriandru, seminţe de muştar maro, ardei iute, turmeric, scorţişoară şi cardamom verde.
Anjula încearcă să includă aceste condimente în aproape orice preparat, fiind convinsă că modul în care arată li se datorează în mare parte.