Incredibil ce scandaluri au pornit de la o geanta! Afla despre ce este vorba


Cand vorbim de genti ne vin in minte acele accesorii perfecte la care viseaza orice femeie. Insa de-a lungul timpului, gentile au generat chiar si scandaluri. Uite despre ce genti este vorba si ce controverse au dat nastere purtarea acestor accesorii.

Gentile de designer purtate de Suri Cruise

Orice parinti isi rasfata copiii, insa Tom Cruise si Katie Holmes se pare ca recurg la gesturi putin cam exagerate. In vreme ce fashioniste din toata lumea viseaza la gentile de designer, fiica acestora, Suri Cruise a fost fotografiata in nenumarate randuri purtand modele foarte scumpe pe care parintii ei i le cumpara. Starurile a fost luate in colimator in momentul in care micuta a fost surprinsa purtand o geanta de adulti Dolce & Gabbana Miss Sicily.  Acest lucru a ridicat foarte multe semne de intrebare, in primul rand pentru ca aceasta geanta costa cat garderoba pe un an, a unui copil normal!

Rihanna si marijuana

Cantareata a recunoscut de mai multe ori ca este de acord cu consumul de marijuana iar la un eveniment, fotografii au suprins-o purtand o geanta oversized cu o frunza de marijuana imprimata. Daca unii au inceput sa se intrebe ce fel de om este vedeta in viata reala, altii au admirat-o pentru curajul de a nu se ascunde si de a nu-i pasa de opinia altora.

Oprah a fost refuzata in Elvetia din cauza culorii pielii

Aflata intr-o vizita in aceasta tara, Oprah a intrat intr-un magazin exclusivist, unde a cerut sa vada o geanta de 38.000 dolari. Vanzatorul a refuzat sa o serveasca pe motiv ca geanta este prea scumpa. Unii spun ca acesta nu stia cine este Oprah, insa vedeta a considerat ca gestul acestuia avea la baza prejudecati rasiale si a postat pe contul sau de Twitter acest lucru.

Geanta in flacari

Acum doi ani, fiica actorului Clint Eastwood a dat foc unei genti Hermes Birkin in valoare de 100.000 dolari, asta dupa ce a ciopartit-o cu un fierastrau electric. Se pare ca gestul a facut parte dintr-un proiect artistic al tinerei, insa acesta nu a fost primit cu aplauze de media si public. Din contra, toata lumea a condamnat-o pe Francesca Eastwood ca a irosit foarte multi bani pe o geanta pe care a distrus-o fara sa clipeasca, in vreme ce in alte colturi ale lumii, oamenii mor de foame.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Damian Drăghici, gest impresionant. A susținut un concert de la balcon

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri