Incredibil, ce a putut spune Augustin Viziru despre Claudia de la Survivor România! ”Este o fire sensibilă, greu încercată de viață”

Incredibil, ce a putut spune Augustin Viziru despre Claudia de la Survivor România! ”Este o fire sensibilă, greu încercată de viață”
Incredibil, ce a putut spune Augustin Viziru despre Claudia de la Survivor România! ”Este o fire sensibilă, greu încercată de viață”

Augustin Viziru a fost impresionat de povestea de viață dureroasă a Claudiei de la Survivor România

La S urvivor România, una dintre fetele cele mai comentate din competiție este fără îndoială Claudia Rostas. Războinica are o poveste de viață dramatică. Abandonată la naștere de părinți, ea a ajuns în grija Statului, în instituția care își căpătase denumirea de „Orfelinatul Groazei” de la Beclean, unde fiecare zi era o adevărată luptă pentru supraviețuire. De altfel,tânăra a povestit în competiție despre experiența dramatică trăită în orfelinat, amintindu-și despre acea perioada ca o viață trăită în „junglă”, cu lipsuri și bătăi îndurate zile întregi.

”Părinții mei m-au chinuit. Îmi amintesc că aveam 10 ani, m-au luat acasă de sărbători, deși nu-mi doream. M-au bătut până am rămas fără suflare, pentru că nu înțelegeau de ce iubesc orfelinatul și nu pe ei. M-au dus înapoi și am spus tuturor că am căzut și așa am căpătat semnele", a spus Claudia, cu lacrimi în ochi.

Claudia a dezvăluit motivul pentru care are probleme cu colegii. ” E o durere, de asta nu pot sa iert”  

În ciuda dezvălurilor, săptămâna trecută, după ce a pierdut două puncte importante pe traseu, Claudia de la Survivor România a intrat în conflict cu colegii ei, s-a simțit marginalizată și s-a certat de mai multe ori cu ei, iar mâncarea a fost unul dintre subiecte aduse în discuție. ”Am o problemă, dacă cineva se leagă cu mâncare, e scandal. Nu suport să îmi spune cineva să mănânc, să mă oblige lumea sa mananc.

Îmi amintește de copilărie. Am fost bătută, lovită rău și trebuia să mint că nu sunt bătută. E o durere, de asta nu pot sa iert”, a spus războinica după un scandal cu echipa ei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Cât de bogat e Andrei Duban, soţul Graţielei de la Survivor România! Actorul care a investit aproape 400.000 de euro în imobiliare locuieşte cu Graţiela într-o vilă uriaşă în Otopeni! FOTO

Citeste si: Cristina Şişcanu l-a desfiinţat pe Andy! Vezi ce a spus despre îndrăgitul "războinic"!

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

Augustin Viziru a vorbit Claudia de la Survivor România!” Cred că aș fi luat-o deoparte vreo zece minute”  

Problemele din viața Claudiei avea însă să îl impresioneze pe faimosul Augustin Viziru! Poate, din acest motiv, el a și dorit să își spună punctul vedere.

Augustin Viziru a vorbit Claudia de la Survivor Români a și a spus cum s-ar fi comportat el dacă ar fi fost în echipa războinicilor.

"Eu aș fi procedat total diferit cu Claudia. Se observă că este o fire sensibila, greu încercată de viață, căreia îi este foarte dificil să se integreze. Acolo, contează foarte mult psihologia, să poți să ajuți un om să se adapteze. Cred că aș fi luat-o deoparte vreo zece minute, i-aș fi explicat ce trăiri sunt în jungla, apoi, aș fi luat-o în brațe. Să simtă un suport moral, întrucât, la viața dură pe care a dus-o, sunt sigur că ar avea foarte mult nevoie.
Este o jucătoare excelentă și trebuia ajutată. Dar, de aici, din fotoliu este ușor de comentat, acolo, duritatea și greutățile te transforma
", a spus faimosul la FanArenaCitește și:

Plachetocrit crescut – semnificații și implicații clinice

Horoscop Balanţă August 2024. Nativii Balanţă sunt extrem de sociabili

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Știrile Kanal D, de duminică, de la 18:00, primul loc în clasamentul audiențelor #Grupajul informativ prezentat aseara de Silvia Ionita, lider de audienta la nivel National si All Urban

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies