Inci, surpriză de proporții din partea lui Han

Inci, surpriză de proporții din partea lui Han
Inci, surpriză de proporții din partea lui Han

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Inci și Han trec prin momente inedite, menite să le facă viețile mai frumoase.

În vreme ce tatăl lui Han este în spital, din cauza unei afecțiuni grave, Han și surorile sale fac tot ce pot pentru a fi alături de părintele patern. Safiye se învinovățește pentru situația prin care trece tatăl său însă Gulben îi este alături pentru a depăși acesta situație dificilă.

Pe de altă parte, Gulben este fericită ori de câte ori drumul său se intersectează cu cel al lui Esat, tânărul de care este îndrăgostită.

Gulben speră ca într-o zi, soarta să îi surâdă, iar acesta să o iubească.

Inci și Han petrec clipe minunate împreună iar iubirea lor crește pe zi ce trece. Copleșit de sentimente unice, Han va face un pas important în relația cu Inci.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

În plan parallel, Uygar este hotărât să nu renunțe la Inci, și, din cauza că frumoasa tânăra îl respinge constant, acesta vrea să se răzbune.

Ce propunere inedită îi va face Han lui Inci și, care va fi răzbunarea lui Uygar, îndreptată către tânăra de care este îndrăgostit, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. 



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies