Inci, surpriză de proporții din partea lui Han

Inci, surpriză de proporții din partea lui Han
Inci, surpriză de proporții din partea lui Han

Astăzi, de la ora 20:00, în serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Inci și Han trec prin momente inedite, menite să le facă viețile mai frumoase.

În vreme ce tatăl lui Han este în spital, din cauza unei afecțiuni grave, Han și surorile sale fac tot ce pot pentru a fi alături de părintele patern. Safiye se învinovățește pentru situația prin care trece tatăl său însă Gulben îi este alături pentru a depăși acesta situație dificilă.

Pe de altă parte, Gulben este fericită ori de câte ori drumul său se intersectează cu cel al lui Esat, tânărul de care este îndrăgostită.

Gulben speră ca într-o zi, soarta să îi surâdă, iar acesta să o iubească.

Inci și Han petrec clipe minunate împreună iar iubirea lor crește pe zi ce trece. Copleșit de sentimente unice, Han va face un pas important în relația cu Inci.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

În plan parallel, Uygar este hotărât să nu renunțe la Inci, și, din cauza că frumoasa tânăra îl respinge constant, acesta vrea să se răzbune.

Ce propunere inedită îi va face Han lui Inci și, care va fi răzbunarea lui Uygar, îndreptată către tânăra de care este îndrăgostit, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D. Citește și:

Arsuri la stomac – factori de risc, cauze și tratament

Pembe descoperă secretul soțului său

Imagini BOMBĂ cu Lia Olguța Vasilescu din tinerețe! Înaltă, slabă, cu părul lung și...Pozele au scăpat pe net

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

8 ținute pe care să le porți în vacanța din Italia. Articolele vestimentare care vor face să pari din peisaj

Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia. Fotografia care a stârnit îngrijorarea salvatorilor: „În prezent este acoperit cu șase metri de apă”

Știrea momentului! Prezentator celebru, găsit mort în Grecia! Ultimele clipe din viață, surprinse de camerele de supraveghere


Cookies