Inci și Han, în impas

Inci și Han, în impas
Inci și Han, în impas

În această seară, de la ora 21:45, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Inci va trece prin momente foarte dificile în relația sa cu Han.

Frumoasă tânără, care își dorește să își ajute familia, din punct de vedere financiar, astfel încât bunicul Memduh să nu mai fie nevoit să muncească, este încântată să afle că a găsit un potențial compărător pentru mașina sa.

Inci va avea parte de un șoc uriaș atunci când își dă seama că Han îi urmărește toate acțiunile, iar cei doi soți se vor confrunta cu situații tensionate în cuplu.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Han va fi nevoit să facă față unei noi întâmplări dramatice care se va derula în familia sa, atunci când Safiye va fi, din nou, copleșită de amintirile cumplite trăite în copilărie.

În plus, insistența lui Naci de a fi alături de Safiye îl intrigă peste măsură pe Han care îl sfătuiește pe acesta să plece cât mai repede din oraș și să uite de Safiye.

Nu ratați astăzi, de la ora 21:45, un nou episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat numai la Kanal D.Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Cum a ajuns Elena Merișoreanu în București și care a fost minciuna prin care și-a început cariera muzicală: „Acolo am rămas 38 de ani, de la o minciună.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Câți bani face, de fapt, Selly și cum a pierdut 100.000 euro în afaceri: ”Din greșeli înveți”

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Meserii căutate fără Bac. Ce joburi poți face, în 2024, dacă nu ai luat diploma de Bacalaureat

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies