Inci nu renunță la Han

Inci nu renunță la Han
Inci nu renunță la Han

Astăzi, de la ora 20:00, în noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, difuzat la Kanal D, Safiye este foarte supărată pe Han, după ce acesta a dezvăluit o parte semnificativă din secrete teribile ale familiei lor, lui Inci.

Mai mult, supărarea lui Safiye se revarsă și asupra lui Gulben, prima inoculându-i surorii sale ideea că fratele lor le-a trădat, în fața lui Inci. Gulben, care suferă nespus din cauza dramelor prin care este nevoită să treacă și acum, datorită obsesiilor surorii mai mari, nu știe cum să reacționeze în acesta situație dureroasă.

În mod neașteptat, Han, care era convins că Inci îl va respinge după ce i-a arătat o parte din viață dramatică pe care o trăiește, alături de familia sa, se va bucura de sprijinul și afecțiunea neașteptate din partea iubitei

sale soții.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Esat își manifestă remușcările în fața lui Han, în legătură cu “întâlnirea” avută cu sora acestuia, Gulben. Tânărul, care consideră că a fost dur în ceea ce privește o posibilă relație cu Gulben, așa cum își dorea aceasta, îi cere lui Han să îl sprijine în această situație complicată.

Ce se va întâmplă atunci când Gulben se va confrunta, în direct, prin intermediul radioului, cu Inci, cea pe care o consideră “trădătoare” pentru familie, puteți afla astăzi, de la ora 20:00, în  noul episod din serialul “Vinovați de iubire”, la Kanal D.

Începând de săptămâna viitoare, fanii îndrăgitei producții își vor putea urmări serialul preferat, “Vinovați de iubire”, de miercuri până vineri, de la ora  21:45, numai la Kanal D. Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Oana Lis, dezvăluiri dureroase despre părinții săi: „Mama m-a abandonat. La noi era o familie tradițională. Femeia tăcea din gură. Dacă nu tăcea din gură, era posibil să ia bătaie.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

ctrița din "Beverly Hills", 90210″, Shannen Doherty, a murit la 53 de ani. A pierdut lupta cu cancerul după mulți ani de luptă cu boala nemiloasă

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Diana Maria Cazacu, fata de 19 ani atacată de urs, a fost îngropată azi: Aceasta a fost înmormântată în rochie de mireasă, în aceeași criptă cu bunicul ei

"Era întins pe jos, cu un glonț în cap". Mărturia medicului care a încercat să-l resusciteze pe spectatorul împușcat la mitingul lui Trump


Cookies