Încercare teribilă pentru Îlgaz

Încercare teribilă pentru Îlgaz
Încercare teribilă pentru Îlgaz

În această seară, de la ora 22:00, în serialul “Secrete de familie”, difuzat la Kanal D2, Îlgaz continua ancheta în teribilul caz al uciderii tinerei Ferda.

Deși viețile celor dragi au fost puse în uriaș pericol, iar Cînar îi cere cu insistență fratelui său să renunțe la anchetă, Îlgaz decide să meargă înainte, spre dezamăgirea tânărului. Pars este șocat să afle ca Derya a decis deja să nu păstreze sarcina și nu știe cum să reacționeze în acest sens.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Aylin reușește să îl atragă în cursă pe Cetin și astfel procurorii dau curs interogatoriului acestuia, devenit suspect în uciderea miresei Ferda.

Ce mesaj infiorător va afla Ceylin, în teribilul caz Ferda, care va pune pe jar familia Kaya, puteți afla în această seară, de la ora 22:00, în noul episod din serialul “Secrete de familie”, difuzat numai la Kanal D2.Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Sfatul zilei din 18 iulie 2024. O zodie are o zi prosperă

Simona Halep, la brațul unui bărbat special din viața ei. Sportiva a bifat o apariție de Oscar la nunta lui Ianis Hagi

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please! 2024. Ce cantitate de substanțe interzise au găsit oamenii legii asupra rapperului Wiz Khalifa? Reacția artistului în fața anchetatorilor

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Gestul făcut de un suporter pentru Ianis Hagi, chiar în ziua nunții sale: „I-am lăsat un plic...”

Tată și fiică, morți în apele râului Buzău. A sărit să își salveze copila, dar s-au înecat amândoi: ”Se vedeau un cap și o mână, după nu s-au mai văzut”


Cookies