„Încă un copil.” Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

„Încă un copil.” Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

La sfârșitul anului trecut, Andreea Antonescu era în culmea fericirii, datorită faptului că în urmă cu trei luni devenea mamă pentru a doua oară.

Vestea că artista este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere la momentul respectiv. În ciuda faptului că totul părea să meargă bine în viața ei, ea a anunțat recent că ea și iubitul ei nu mai formează un cuplu.

Vedeta nu a avut prea mult noroc în dragoste, dar nu și-a pierdut speranța.

Citește și: „Mi-a lăsat ceva traume.” Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Andreea Antonescu își dorește să devină mamă din nou

Au trecut doar trei luni de când Andreea Antonescu a trăit cel mai frumos moment din viața ei, și anume, să devină mamă pentru a doua oară.

Are doi copii, cel mai mare, Sienna, este primul ei copil cu Trian Spark și locuiește cu el în SUA. Cel de-al doilea copil i-a fost dăruit după o relație de doi ani cu un jurnalist, care, din păcate, nu a funcționat.

Andrea a vorbit și despre despărțirea de fostul ei partener, dezvăluind că a crezut că ar fi mai bine pentru amândoi dacă ar merge pe drumuri separate.

Ea a mai mărturisit că în viața ei nu a fost niciodată dependentă de alții. Deși acum este mamă singură, ea nu se dă bătută, privește cu optimism spre viitor, are capul sus și speră ca într-o zi să aducă pe lume un al treilea copil.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

„Am considerat că suntem mai bine separați. Eu mi-aș mai dori încă un copil. Una peste alta, în viața asta nu te bazezi decât pe tine. Ne naștem singuri și murim singuri”, a declarat artista în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Andreea Antonescu și iubitul ei s-au despărțit la doar trei luni de când au devenit părinți

Andreea Antonescu a trăit o poveste frumoasă de iubire alături de un bărbat care i-a furat inima, dar din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, iar la trei luni după ce a adus pe lume al doilea copil, aceștia au mers pe drumuri separate.

Cântăreața a mărturisit că amândoi își doreau cu disperare să devină părinți și erau încântați să își vadă visul împlinit.

Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, au vorbit despre diferențele lor de personalitate și au fost de acord că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Lorena va izbucni în lacrimi! „Va rog frumos să mă votați în Gală să plec acasă!” Aflați cum va reacționa Laurențiu și ce se va întâmpla, sâmbătă, 30 septembrie, în Casa iubirii, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: VIDEO- Teme inteligente cu muncă puțină. Inteligența artificală, folosită adesea de elevi sau studenți- stirilekanald.ro

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru. Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeic, dar chiar așa este”, a mai precizat blondina.

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Antonescu, primul videoclip la doar câteva zile de la naștere. Vedeta arată senzațional, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copilCitește și:

Andreea Antonescu și Victor Vrânceanu au decis să meargă pe drumuri separate, la scurt timp după ce au devenit părinți

Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

ego.ro Ce trebuie să adaugi neapărat în butoiul cu murături. Ingredientul special care le dă savoare

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cine este românul care a câștigat „America's Got Talent” și premiul de 1 milion de dolari

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies