„Încă un copil.” Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

„Încă un copil.” Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil
„Încă un copil.” Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil

La sfârșitul anului trecut, Andreea Antonescu era în culmea fericirii, datorită faptului că în urmă cu trei luni devenea mamă pentru a doua oară.

Vestea că artista este însărcinată a luat pe toată lumea prin surprindere la momentul respectiv. În ciuda faptului că totul părea să meargă bine în viața ei, ea a anunțat recent că ea și iubitul ei nu mai formează un cuplu. Vedeta nu a avut prea mult noroc în dragoste, dar nu și-a pierdut speranța.

Citește și: „Mi-a lăsat ceva traume.” Care este teama Andreei Antonescu, după ce a născut a doua oară

Andreea Antonescu își dorește să devină mamă din nou

Au trecut doar trei luni de când Andreea Antonescu a trăit cel mai frumos moment din viața ei, și anume, să devină mamă pentru a doua oară. Are doi copii, cel mai mare, Sienna, este primul ei copil cu Trian Spark și locuiește cu el în SUA. Cel de-al doilea copil i-a fost dăruit după o relație de doi ani cu un jurnalist, care, din păcate, nu a funcționat.

Andrea a vorbit și despre despărțirea de fostul ei partener, dezvăluind că a crezut că ar fi mai bine pentru amândoi dacă ar merge pe drumuri separate. Ea a mai mărturisit că în viața ei nu a fost niciodată dependentă de alții. Deși acum este mamă singură, ea nu se dă bătută, privește cu optimism spre viitor, are capul sus și speră ca într-o zi să aducă pe lume un al treilea copil.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

„Am considerat că suntem mai bine separați. Eu mi-aș mai dori încă un copil. Una peste alta, în viața asta nu te bazezi decât pe tine. Ne naștem singuri și murim singuri”, a declarat artista în cadrul podcastului moderat de Radu Țibulcă.

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil
Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil[Sursa foto: Instagram]

Motivul pentru care Andreea Antonescu și iubitul ei s-au despărțit la doar trei luni de când au devenit părinți

Andreea Antonescu a trăit o poveste frumoasă de iubire alături de un bărbat care i-a furat inima, dar din păcate, lucrurile nu au mers așa cum și-a dorit, iar la trei luni după ce a adus pe lume al doilea copil, aceștia au mers pe drumuri separate.

Cântăreața a mărturisit că amândoi își doreau cu disperare să devină părinți și erau încântați să își vadă visul împlinit. Cu toate acestea, pe măsură ce timpul a trecut, au vorbit despre diferențele lor de personalitate și au fost de acord că este mai bine să meargă pe drumuri separate.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

„Noi ne-am dorit foarte mult copilul. E un copil iubit si dorit. Nu a fost o întâmplare sau o greșeală. Pur si simplu ne-am dat seama că ne este mai bine separate decât împreună. Trăim într-o perioadă în care un copil nu trebuie să mai crească neapărat într-o familie. Se poate si așa, si am considerat că e mai bine să rămânem fericiți separați, dar să avem grijă de fetiță pentru că ea este centrul universului nostru.

Simplu. Nepotrivire de caracter. Știu, sună clișeic, dar chiar așa este”, a mai precizat blondina.

Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil
Ce veste a dat Andreea Antonescu, la trei luni după ce a adus pe lume un copil[Sursa foto: Instagram]

Citește și: Andreea Antonescu, primul videoclip la doar câteva zile de la naștere. Vedeta arată senzațional, după ce a adus pe lume cel de-al doilea copil



Citește și:

Idei de coafuri simple pentru nuntă

Cine este Andreea Bălan. "Din punctul acela mi s-a creat această identitate ca Andreea Bălan!”

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies