Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31


Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă în Capitală, o femeie de 43 de ani, contact al pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

UPDATE - Încă două cazuri de coronavirus - unul în Capitală, o femeie, contact al bărbatului care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”, şi un altul la Iaşi. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

(adaugă detalii despre al doilea caz diagnosticat miercuri)

Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă, un bărbat de 42 ani, din Iasi. Anterior a fost diagnosticată o femeie din Capitală,  de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

UPDATE - Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 31 - lea caz la nivel naţional. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iaşi.

Bărbatul a revenit din Veneţia în 2 martie, debutul bolii a fost pe 4 martie şi a fost internat în 10 martie.

Pacientul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 în România. Ultima persoană declarată infectată cu virusul din China este o femeie în vârstă de 43 de ani care ar fi avut contact cu pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

Citeste si: Femeie din Hunedoara confirmată cu coronavirus, amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat autoizolarea

Citeste si: Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

”Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 30 - lea caz la nivel naţional. Este vorba despre o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.
Aceasta este a cincea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.
În urma contactului cu bărbatul, marţi au fost diagnosticaţi cu COVID - 19 fiul său, nora sa, care este însărcinată, şi nepotul de 3 ani. De asemenea, o altă femeie a fost şi ea diagnosticată. Cazul de miercuri este cel de-al cincilea în rândul celor care au intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani.
Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 de persoane, 13 fiind în Bucureşti.


Citește și:

Cum să îţi faci must, la tine acasă. Cea mai simplă reţetă pentru băutura preferată a românilor la început de toamnă

Emily Burghelea, mândră de cea mai nouă reuşită a ei! În sfârşit, e şoferiţă pe străzile patriei!

Sfatul zilei de astăzi, duminică 20 septembrie 2020. Săgetătorii se îndrăgostesc

Andreea Tonciu, în lacrimi la "Bravo, ai stil! Celebrities!" Vedeta s-a enervat şi a plecat din emisiune!

O fostă concurentă de la Puterea Dragostei, mesaj emoţionant pentru Andreea Mantea! "O mamă..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop astăzi, duminică 20 septembrie 2020. Află ce zodie începe o frumoasă poveste de dragoste!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri