Încă un caz de coronavirus în Capitală și altul la Iași. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31


Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă în Capitală, o femeie de 43 de ani, contact al pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”.

UPDATE - Încă două cazuri de coronavirus - unul în Capitală, o femeie, contact al bărbatului care a fost internat la Spitalul ”Dimitrie Gerota”, şi un altul la Iaşi. Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 31

(adaugă detalii despre al doilea caz diagnosticat miercuri)

Încă un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat miercuri dimineaţă, un bărbat de 42 ani, din Iasi. Anterior a fost diagnosticată o femeie din Capitală,  de 43 de ani, contact al pacientului de 60 de ani care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

UPDATE - Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 31 - lea caz la nivel naţional. Este vorba de un bărbat, 42 ani, confirmat în Iaşi.

Bărbatul a revenit din Veneţia în 2 martie, debutul bolii a fost pe 4 martie şi a fost internat în 10 martie.

Pacientul este internat la Spitalul de Boli Infecţioase din Iaşi.

Bilanțul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 în România. Ultima persoană declarată infectată cu virusul din China este o femeie în vârstă de 43 de ani care ar fi avut contact cu pacientului care a fost internat Spitalul ”Dimitrie Gerota”. 

Citeste si: Femeie din Hunedoara confirmată cu coronavirus, amendată cu 10.000 de lei pentru că nu a respectat autoizolarea

Citeste si: Pentru cine este coronavirusul mai periculos? Primele statistici oferite de Institutul Superior de Sănătate din Italia

”Un caz de îmbolnăvire cu noul coronavirus a fost înregistrat în această dimineaţă, al 30 - lea caz la nivel naţional. Este vorba despre o femeie, 43 ani, contact al pacientului care a fost internat în Spitalul Gerota”, a anunţat Grupul de Comunicare Strategică.
Aceasta este a cincea persoană infectată cu coronavirus ca urmare a contactului cu bărbatul de 60 de ani, fost ofiţer MAI, care nu a declarat că a fost plecat în Israel, iniţial el fiind internat cu un alt diagnostic la Spitalul ”Dimitrie Gerota”. Odată cu agravarea stării de sănătate, bărbatul a fost testat pentru coronavirus, rezultatul fiind pozitiv. Ca urmare a acesti situaţii, la Spitalul ”Dimitrie Gerota” a fost declanşată o anchetă epidemiologică.
În urma contactului cu bărbatul, marţi au fost diagnosticaţi cu COVID - 19 fiul său, nora sa, care este însărcinată, şi nepotul de 3 ani. De asemenea, o altă femeie a fost şi ea diagnosticată. Cazul de miercuri este cel de-al cincilea în rândul celor care au intrat în contact cu bărbatul de 60 de ani.
Bilanţul îmbolnăvirilor a ajuns la 30 de persoane, 13 fiind în Bucureşti.


Abonează-te pe

Citește și:

Începe programul "Rabla pentru electrocasnice"! Când îți poți schimba televizorul?

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Horoscop chinezesc săptămânal 28 noiembrie - 4 decembrie 2020. Nativii Tigru culeg roadele muncii de peste an

Lily Collins se căsătorește! Cum a reacționat familia actriței?

Sfatul zilei de astăzi, vineri 27 noiembrie 2020. Balanțele pornesc într-o aventură

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic vineri, 27 noiembrie 2020! Nativii zodiei Berbec au admiratori secreți!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri