,,Încă o zi binecuvântată alături de tine!”. Cine este bărbatul special din viața Loredanei Groza

,,Încă o zi binecuvântată alături de tine!”. Cine este bărbatul special din viața Loredanei Groza
,,Încă o zi binecuvântată alături de tine!”. Cine este bărbatul special din viața Loredanei Groza

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate artiste din zilele noastre. Blondina are parte de un succes foarte mare și își iubește foarte mult fanii. De cele mai multe ori, artista împărtășește cu urmăritorii ei multe lucruri din viață, iar astăzi, de ziua tatălui ei, a postat un mesaj emoționant.

Artista a vorbit de nenumărate ori despre tatăl său și a avut de spus numai cuvinte de laudă. Loredana  a mărturisit în cadrul unei emisiuni TV, că pentru ea, tatăl ei este bărbatul cel mai important si este convinsă că nu va mai întâlni vreodată pe cineva ca el.

„Tata e, pentru mine, un model, un erou. Este bărbatul cel mai tare din viața mea, pe care l-am întâlnit și nu cred că voi mai vedea vreodată asemenea bărbat.

Se duce într-o prospecție, pentru că a scris o carte, un roman, care va ă fi ecranizat și sunt foarte fericit pentru el, mi se pare super tare ”  a mărturisit Loredana Groza, în cadrul unei emisiuni TV.

Loredana Groza, mesaj emoționant de ziua tatălui său 
Loredana Groza, mesaj emoționant de ziua tatălui său  [Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Loredana Groza, din nou criticată pe Instagram! Cum s-a fotografiat vedeta de data aceasta: „Păcat de cariera ta”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Ce i-a urat Loredana Groza tatălui ei

Loredana Groza a postat pe pagina ei de Instagram un mesaj emoționant, cu ocazia zilei de naștere a tatălui ei. Artista i-a urat tot binele din lume și este recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut acesta pentru ea.

„La Multi Tata!!! 85 pe 5-8!!! ❤️🎉☀️🦁🙌🏼 Happy Birthday Daddy, My Lyon King!🦁 In fiecare zi cand ma trezesc dimineata si te am aproape, ii multumesc lui Dumnezeu pentru inca o zi binecuvantata alaturi de tine!!🙏🏻 Tu esti Poetul meu, cel mai dibaci Povestitor..

sa te vad scriind zi de zi, de cand ma stiu, este o mare inspiratie!! Nu stiu de unde-ti mai vin toate ideile astea pentru poeziile si romanele tale,l a ce sursa esti conectat;) Esti un model de daruire si pasiune in tot ceea ce faci!! De aproape 9 ani pe pagina ta de pe Facebook, “O poezie pe zi’” @vasilegroza, n-a fost o zi in care sa nu publici o poezie asa cum ai promis!! Pentru tine durerea fizica nu exista, ai trecut peste orice!! Si cand ti-e mai greu stii cum sa-i binedispui pe toti in jurul
tau cu glumele tale:) Sa te tina Dumnezeu sanatos si in putere si sa ne bucuri cu harul tau, sa -i faci fericiti in continuare pe toti cei care se hranesc cu imaginatia si intelepciunea ta in fiecare zi!!! Multumesc Tataie!!!🙏🏻 Te iubesc nesfarsit💓 ~Lush”
, a fost mesajul pe care l-a postat artista pe Instagram.

Părinții artistei sunt oameni modești și discreți. Mama este profesoară și profesează chiar și în momentul actual, iar tatăl este scriitor și membru în Uniunea Scriitorilor.

Loredana Groza se poate numi o femeie fericită pe toate planurile. Ea este recunoscătoare pentru tot ce a primit de la viață și muncește foarte mult pentru a-și îndeplini toate dorințele.

Loredana Groza, mesaj emoționant de ziua tatălui său 
Loredana Groza, mesaj emoționant de ziua tatălui său [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat din România. Unde s-au dus cei doi artiști: "Fiecare colț ascunde un sărut"- kanald.ro

Citește și: EL l-a ucis pe bărbatul din Crângași! Dezvăluiri de ultimă oră despre crima care a îngrozit România- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este Loredana Groza. "Copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experiență”

Citeste si: Am investit în felul în care mă prezint în fața fanilor mei." Ce face Loredana Groza cu veniturile din muzică

 



Citește și:

Ce poți mânca dacă ai bilă leneșă? Regim alimentar bilă leneșă

„Ăsta este secretul cel mai important!” Cum se menține Loredana Groza

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

"Cumva bănuiam ceva". Anca Dumitra, declarații despre sarcină. Emoțiile prin care trece în această perioadă

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Sebastian a izbucnit în lacrimi! „Mă simt rău! Vreau să ies!” Cum a reacționat tânărul după disputa aprigă cu Robi, în Casa iubirii! Iată ce i-a spus Roberta

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies