În sfârșit, o veste bună pentru români! Anunțul președintelui îi vizează pe medici


Președintele Klaus ionahhis a oferit o veste bună pentru români. Este vorba personalul medical, care va primi un bonus financiar, lunar, de 500 de Euro.


In articol:

Președintele româniei Klaus Iohannis a anunțat ieri, 1 Aprilie, în cadrul unei videoconferințe despre situația județului Suceava, care reprezintă un focar de infecție cu coronavirus, că medicii și personalul medical vor primi un bonus financiar în valoare de 500 de Euro.

Citeste si: Coronavirus România. Cum arată declarația de proprie răspundere cu care poți ieși din casă în această perioadă

klaus iohannis, președintele klaus iohannis, bonus financiar, bonus medici, bonus pentru medici președinte
klaus iohannis, președintele klaus iohannis, bonus financiar, bonus medici, bonus pentru medici președinte

Klaus Iohannis a declarat că a solicitat Guvernului să găsească fonduri europene pentru a putea oferi medicilor și personalului medical care lucrează cu pacienți infectați cu coronavirus, un bonus financiar lunar.

„Personalul medical, medicii noștri, sunt linia noastră de apărare împotriva epidemiei. Avem încredere în ei, ne punem speranțele în ei, dar trebuie să fim foarte conștienți că pentru ei este o situație de stres major, este un pericol suplimentar la care se expun, avem așteptări mari de la ei și atunci, în consecință, cred că este corect să recunoaștem această situație și să recunoaștem, evident, că este nevoie și de un pic mai mult decât cuvinte frumoase, și orbesc aici despre un bonus consistent, de câteva sute de euro pe lună. Cred că o sumă de 500 de euro pe lună pentru medicii și personalul medical care lucrează cu pacienți COVID ar fi un bonus onorabil,” a declarat șeful statului, Klaus Iohannis.

Citeste si: Klaus Iohannis, apel către românii din diasporă: ”Nu veniți anul acesta acasă de sărbători!”

Președintele Klaus Ionahhis oferăun bonus de 500 de Euro cadrelor medicale

Mai mult decât atât, președintele își dorește să oprească valul de demisii din rândul cadrelor medicale, pentru că un număr mare de persoane care activează în acest domeniu, au cedat în fața stresului și și-au depus, în cursul acestei săptămâni, demisiile. Mai mult decât atât, președintele a mărturisit că are promisiunea din partea Guvernului și a discutat inclusiv cu Premierul Ludovic Orban și cu Ministrul Fondurilor Europene, în legătură cu acest bonus.

„Am promisiuni că în foarte puțin timp vor veni cu soluții foarte concrete. Trebuie să știți că mă bazez pe dumneavoastră toți, și autorități centrale, și autorități locale din Suceava, să rezolvăm repede și bine această situație, cum vreau să știți că am toată încrederea că autoritățile locale, împreună și coordonate de autoritățile centrale, vor rezolva problemele care apar și în alte zone. Este extrem de important să fim fermi, să reacționăm rapid, să dăm toate informațiile necesare specialiștilor, dar și populației. Vă solicit tuturor să aveți o comunicare rapidă, eficientă și transparentă”, a completat Klaus Iohannis.

Citeste si: Adrian Streinu-Cercel, anunț nou despre coronavirus! Când ne vom relua viețile și ce urmări vor exista? „Despre ce economie mai vorbim noi?”


Abonează-te pe

Citește și:

Profesorul Alexandru Rafila, anunț important! Cât mai durează carantina în România din cauza Covid-19

Tragedie la Casa Regală! Meghan Markle a pierdut copilul

Adrian Streinu-Cercel, anunț nou despre coronavirus! Când ne vom relua viețile și ce urmări vor exista? „Despre ce economie mai vorbim noi?”

Ce știm, de fapt, despre Coronavirus? Descoperirea este de ultim moment

Atenție dacă ai această grupă de sânge! Ești mult mai predispus să fii infectat cu coronavirus, avertizează specialiștii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic joi, 26 noiembrie 2020. Nativii zodiei Balanță sunt într-o etapă foarte bună a vieții lor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Informatiile zilei
Parteneri