“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea Maxer. Vedeta și-a încheiat show-urile de dans oriental odată ce au apărut pe lume copiii săi

“În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei.” Ce studii are Deea Maxer. Vedeta și-a încheiat show-urile de dans oriental odată ce au apărut pe lume copiii săi

Deși Deea Maxer se bucură de un succes răsunător, nu multă lume știe ce studii are aceasta.

Deea Maxer, în vârstă de 33 de ani, se numără printre cele mai cunoscute și îndrăgite cântărețe de la noi din țară.

Artista se bucură de o carieră muzicală de succes și de o comunitate numeroasă de fani, însă nu toată lumea cunoaște studiile pe care le are.

Ce studii are Deea Maxer

Vedeta s-a născut în București și a cochetat atât cu dansul, cât și cu muzica. Ulterior, artista a urmat cursurile Facultății de Jurnalism, însă nu și-a mai dorit să profeseze în acest domeniu.

Cu toate astea, Deea Maxer a vrut să își înceapă o carieră în muzică, reușind să cânte în trupa Ispita, formată în 2005. În momentul în care trupa s-a destrămat, aceasta a decis să își continue cariera solo, însă nu a avut mult succes. Astfel, artista nu s-a lăsat bătută și a început să danseze, ba chiar să aibă show-uri de dans oriental. Cu toate astea, activitatea artistică a fost lăsată în urmă odată ce au apărut pe lume copiii săi.

Citește și: “Ei îi place foarte mult.” Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician

Ce studii are Deea Maxer

[Sursa foto: Instagram]

Ce diferență de vârstă există între Deea și Dinu Maxer

Deea Maxer l-a cunoscut pe fostul ei soț în perioada adolescenței, atunci când avea vârsta de doar 15 ani, fiind primul și singurul bărbat din viața ei.

Fostul cuplu a ținut povestea de dragoste secretă timp de câțiva ani, și au făcut-o publică atunci când Deea a împlinit vârsta de 18 ani. Diferența de vârstă dintre Deea și Dinu Maxer este de 16 ani, însă acest lucru nu a fost o piedică pentru relația lor amoroasă.

Citește și: „Nu vreau să mor. Vă implor. Trebuie să încep radio-chimio” Oana Lis, strigăt de ajutor în mediul online. Soția fostului edil a rămas impresionată de cazul unei femei bolnave de cancer- wowbiz.ro

Citește și: Cine este fosta soție a lui Costin Gheorghe? Tânăra și-a refăcut și ea viața și este din nou mămica- radioimpuls.ro

„Deea avea 15 ani și eu aveam 31 de ani atunci. Am demonstrat că nu contează diferența de vârstă și nici la câți ani începi o relație. Ea termina clasa a 9-a atunci. M-am gândit atunci dacă îmi place atât de mult de ea sau nu. Mi-am dat seama că vor fi multe săgeți ațintite spre mine.”, a povestit Dinu Maxer.

Citește și: “Dacă ar fi adevărat, pe mine personal m-ar întrista.” Ce a discutat Mara Bănică cu Deea Maxer la telefon, după ce s-a zvonit că și-a părăsit familia pentru un medic estetician

Ce studii are Deea Maxer

[Sursa foto: Instagram]

Din nefericire, cei doi au hotărât de comun acord să divorțeze, după 18 ani de relație și doi copii deosebiți. Mai mult decât atât, Deea și-a făcut bagajele și s-a mutat într-un apartament în același bloc în care locuia alături de Dinu, astfel încât să își poată crește copiii alături de el.

„Am decis să ne încheiem căsătoria după 18 ani de relație plini de iubire, fidelitate, respect si muncă depusă cot la cot in tot ceea ce am construit! Ne suntem recunoscători pentru aceasta călătorie in care am fost pe rând, piloți! Mulțumesc, @dinumaxer!”, a fost mesajul transmis de vedetă.

Ce venituri are fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea Maxer nu a dorit să își facă o carieră în presă sau jurnalism, însă aceasta s-a îndreptat către un MLM. Mai precis, vedeta este reprezentantă de vânzări de cosmetice și produse de machiaj. Cântăreața trebuie să vândă cât mai multe produse, dar și să atragă noi persoane în echipa ei pentru a avea câștiguri mai mari. Din spusele artistei, trebuie să convingă oamenii să devină reprezentanți și să vândă și ei, la rândul lor.

Citește și: Claudia Puican, primele imagini cu bebelușul. Artista și Armin Nicoara sunt în culmea fericirii- kanald.ro

Citește și: EXCLUSIV: Noul vaccin împotriva COVID-19. Detalii și explicații de la specialiști: "Noul vaccin vine ca un update și în mod logic el trebuie folosit pentru ce avem acum"- stirilekanald.ro

”Ce fac eu aici? Fac marketing online, deci practic lucrez în domeniul MLM, multi level marketing, am început ca și consultant al companiei și, într-o lună de zile am atins un record pe țară. În nicio lună de zile am ajuns manager în cadrul companiei. Mi-am dat seama că prin această companie și prin sistemul de multi level marketing pot ajuta femei care au rămas în această perioadă fără loc de muncă, mămici care sunt casnice, care au nevoie de un venit suplimentar și nu au studii în domeniu, nu au bani pentru a se specializa într-o școală”, a spus ea.

Ulterior, cântăreața trebuie să le explice persoanelor ceea ce au de făcut, făcându-le un training. Deea își ia un comision de pe urma lor, astfel că este în interesul ei să aibă o echipă numeroasă. De asemenea, și Dinu Maxer făcea parte din echipa ei, deși nu reușea să facă atât de mulți bani pe cât aducea în casă fosta lui soție.

„M-am hotărât să le ofer sprijinul meu și le învăț pas cu pas cum să facă ce am făcut eu și alte sute de fete din toată țară, care activează în astfel de companii. Așadar mi-am format o echipa, fac recrutări, am deja o echipă foarte frumoasă de fete din toate orașele țării cu care lucrez. Multe dintre ele și-au luat deja primele salarii, fiind sprijinite de mine, fiind în grupul meu de activare și le ajut să atingă nivele cât mai mari în companie, alături de mine, încât să câștigam un venit”, a mai menționat vedeta.

Deea Maxer a recunoscut că în luna decembrie a anului trecut a făcut 1000 de euro, iar în luna ianuarie a adus acasă o sumă de nu mai mult, nici mai puțin de 3000 de euro. Din spusele lui Dinu Maxer, el și fosta lui soție ocupau postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness.

„Ca o retrospectivă a anului 2022, am excelat, în special Deea, pe partea de business, unde evident a ajutat foarte mult și imaginea noastră publică. Noi ocupăm, și eu și Deea, postul de director de marketing în cadrul companiei turcești, care se ocupă cu produse de make-up, curățenie și wellness. În rest, pe plan profesional, în afară de câteva concerte și piesele pe care le produc, nu am avut mari realizări ” , a declarat Dinu Maxer.Citește și:

”Dinu era leșinat când a trebuit să vină la tata să mă ceară.” Ce diferență de vârstă există între mama Deei Maxer și Dinu. Soacra artistului și-a spus părerea despre mariajul lor

“Ei îi place foarte mult.” Dinu Maxer a făcut lumină în legătură cu presupusa idilă dintre Deea și medicul estetician

ego.ro Țara în care este interzis să mănânci cu mâna stânga. Motivul este surprinzător

wowbiz.ro "Vă anunț oficial că s-a încheiat" Simona Gherghe a sperat până în ultima clipă

radioimpuls.ro "Cred că mi-aș pune ștreangul. Sunt așa de bulversat". Tatăl Laurei Roșca a primit rezultatele testelor toxicologice și a aflat adevărata cauză a morții. Momentul de neatenție care a dus la această tragedie

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Seyit Ali Karadağ din serialul Melek, copleșit de amintiri emoționante! Celebrul actor Mehmet Çevik îi duce dorul tatălui său

stirilekanald.ro Horoscop 4 octombrie 2023: Trei zodii sunt răsplătite pentru munca depusă! Ce ne spun astrele?


Parteneri
Cookies