În ce țară sunt cele mai frumoase femei din lume. Pe ce loc este România


În ce țară sunt cele mai frumoase femei din lume. Pe ce loc este România

Femei frumoase sunt peste tot în lume și ăsta nu este un secret pentru nimeni. Totuși, există o țară care se poate mândri cu cele mai frumoase doamne și domnișoare de pe întreg globul. Și România se află în topul statelor care au femei frumoase.


In articol:

Dintotdeauna, româncele au fost apreciate pentru frumusețea lor, iar această faimă a trecut de mult de granițele țării. Cu toate acestea, România nu se află pe primul loc la acest capitol. Cele mai frumoase femei din lume vin din altă țară.

Venezuela, țara cu cele mai frumoase femei

Venezuela face legea în materie de femei frumoase. Această țară a dat, de-a lungul timpului, numeroase câștigătoare în cadrul concursului Miss World. Femeile din Venezuela sunt înalte și slabe, iar fețele lor sunt expresive. 

Și Brazilienii au cu ce să se laude. Ca să înțelegeți de unde vine această afirmație, trebuie să știți că în Brazilia există cele mai multe manechine pe cap de locuitor. Indiferent că vorbim despre brunete sau despre blonde, braziliencele au un șarm aparte.

Sunt sexy, au pielea perfectă, iar corpurile lor sunt extrem de armonioase. Actuala deținătoare a titlului de Miss Universe Brazilia este Julia Gama. Aceasta are 26 de ani și își va reprezenta țara în cadrul concursului Miss Universe.

Podiumul clasamentului celor mai frumoase femei din lume este completat de rusoaice. Blonde, cu ochii deschiși la culoare și cu siluete bine proporționate, aceste femei te cuceresc de la primul zâmbet.

România este în top la capitolul femei frumoase 

Bineînțeles că româncele nu puteau lipsi din clasamentul celor mai frumoase femei din lume. Nu suntem noi chiar în Top 10, dar nici departe nu ne clasăm. De reținut este că femeile noastre le-au luat fața celor din Franța, Germania sau Anglia. Acestea nu au prins nici măcar primele 20 de poziții ale clasamentului. 

Conform specialiștilor, româncele sunt pe locul 12, imediat după femeile din Nepal și înaintea japonezelor.

Revenind la Top 10, acolo și-au făcut apariția și frumusețile din Filipine, care ocupă locul 4. Acestea sunt urmate de femeile din Mexic, Argentina și Puerto Rico. 

Și Coreea de Sud este în top. Femeile din această țară par să fi găsit secretul tinereții fără bătrânețe, pentru că nu-și trădează niciodată vârsta. Tenul strălucitor și părul bogat reprezintă marile lor avantaje. 

Italiencele au cucerit pe toată lumea, de-a lungul timpului.

Și nu este de mirare: au tenul măsliniu, sunt misterioase și mereu cu zâmbetul pe buze. În plus, știu să se îmbrace și sunt întotdeauna la curent cu ce apare nou la capitolul vestimentație. 

De asemenea, și femeile din Ucraina sunt recunoscute pentru frumusețea lor. Acestea seamănă destul de mult cu rusoaicele, dar par a fi mult mai blânde și mai feminine. 


Abonează-te pe

Citește și:

Rețetă de pâine neagră pe care o poți face rapid și ușor acasă

Cum făceau amor femeile în URSS. Practica șochează și acum!

8 MARTIE 2021. IDEI de cadouri pentru femei: Topul cel mai bune idei de cadouri pentru mamă, iubită, bunică, soacră, soră, soție, FIICĂ, șefă sau colegă de 08.03.2021!

Zanni a criticat-o dur pe Elena Marin! "Elena, iar ai jucat-o la “fentă” şi ai călcat strâmb!

Două feluri de rețete de biscuiți de casă: crocanți sau pufoși

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

MESAJE de 8 MARTIE 2021: Urări și felicitări pentru femeile dragi vouă! Surprinde-ți mama, iubita, bunica, soacra, FIICA, sora, soția, amanta, șefa sau colega cu un mesaj de 08.03.2021!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Beauty
Parteneri