În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2, Genny și Pietro, alianța imbatabilă

În  această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2,  Genny și Pietro, alianța imbatabilă

Evenimentele pline de suspans, tensiunile și lupta continuă pentru supremație vor ține privitorul în suspans și în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Gomora”, la Kanal D2.

Cum Ciro (Marco D’Amore) și Salvatore (Marco Palvetti) și-au unit forțele, pentru a distruge clanul Savastano, un nou război sângeros între clanuri este gata să izbucnească. Totul se schimbă însă odată cu revenirea spectaculoasă a lui Genny (Salvatore Esposito), fapt care seamănă teroare în rândul adversarilor. Iar când în <schemă> reapare și Pietro Savastano  (Fortunato Cerlino), victoria temutei familii mafiote pare asigurată. 

Reîntâlnirea dintre Genny și tatăl său nu este lipsită de probleme. Cei doi se acuză reciproc că nu au gestionat bine evenimentele petrecute de-a lungul anilor, iar Genny își acuză tatăl că pierderea mamei i se datorează.

Citește și: Marcela Fota a venit însoțită de el la un eveniment, iar toate privirile au fost ațintite asupra lor- wowbiz.ro

Citește și: Vlad Gherman și Oana Moșneagu se pregătesc de nuntă. Când au decis să facă marele eveniment- radioimpuls.ro

Cu toate că situația conflictuală dintre Pietro și Genny poate strica bunul mers al lucrurilor, aceștia sunt gata să-i anihileze pe cei care i-au trădat.

Ceea ce nu știe Genny este că sănătatea tatălui său s-a șubrezit, în anii petrecuți în detenție, iar planul lor de răzbunare este în pericol.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din “Gomora”, numai la Kanal D2.

 Citește și:

„Părul meu este unul foarte bun, ar putea cu ușurință să nu fie coafat” Care este secretul Gabriei Cristea pentru o coafură ca la salon

Liber la distracție si premii uriașe! Un nou sezon “Roata Norocului” începe duminică, 8 octombrie, la 20:00, la Kanal D!

ego.ro Ce trebuie să faci dacă friptura a ieșit prea tare. Trucul de mare ajutor pentru orice gospodină

wowbiz.ro Ce a putut să spună Marcel Pavel despre soția lui Ștefan Bănică Jr. Nimeni nu se aștepta

radioimpuls.ro Informații tulburătoare în cazul sfârșitului tragic al Laurei Roșca. Psihologii criminaliști consideră că DJ Lalla și-a regizat "ieșirea din scenă" în maniera artistică în care trăia: "Era forma ei de a-și manifesta revolta"

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Laurențiu, decizie fără precedent în Casa iubirii! Tânărul își va îndrepta atenția către o altă fată! „Am văzut în tine în ultimele zile o sensibilitate aparte!” Aflați cum va reacționa Lorena, marți, 3 octombrie, de la 10:00 și 16:30

stirilekanald.ro EXCLUSIV: Cine este Bogdan Macra, supranumit ”capul mafiei gunoaielor”? Firma din Oradea pe care o conduce, cel mai mare jucător pe piața deșeurilor din vestul țării


Parteneri
Cookies