În această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2, Genny și Pietro, alianța imbatabilă

În  această seară, de la ora 22:00, în “Gomora”, la Kanal D2,  Genny și Pietro, alianța imbatabilă

Evenimentele pline de suspans, tensiunile și lupta continuă pentru supremație vor ține privitorul în suspans și în această seară, odată cu difuzarea unui nou episod din serialul “Gomora”, la Kanal D2.

Cum Ciro (Marco D’Amore) și Salvatore (Marco Palvetti) și-au unit forțele, pentru a distruge clanul Savastano, un nou război sângeros între clanuri este gata să izbucnească. Totul se schimbă însă odată cu revenirea spectaculoasă a lui Genny (Salvatore Esposito), fapt care seamănă teroare în rândul adversarilor. Iar când în <schemă> reapare și Pietro Savastano  (Fortunato Cerlino), victoria temutei familii mafiote pare asigurată. 

Reîntâlnirea dintre Genny și tatăl său nu este lipsită de probleme. Cei doi se acuză reciproc că nu au gestionat bine evenimentele petrecute de-a lungul anilor, iar Genny își acuză tatăl că pierderea mamei i se datorează.

Citește și: Theo Rose a vorbit despre nuntă cu lacrimi în ochi! De ce nu va îmbrăca rochia de mireasă?!- wowbiz.ro

Citește și: Semnele care prevesteau că este ceva în neregulă cu Dj Lalla, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia- radioimpuls.ro

Cu toate că situația conflictuală dintre Pietro și Genny poate strica bunul mers al lucrurilor, aceștia sunt gata să-i anihileze pe cei care i-au trădat.

Ceea ce nu știe Genny este că sănătatea tatălui său s-a șubrezit, în anii petrecuți în detenție, iar planul lor de răzbunare este în pericol.

Nu ratați, în această seară, de la ora 22:00, un nou episod din “Gomora”, numai la Kanal D2.

 Citește și:

Ender se căsătorește din nou?

„A fost o perioadă frumoasă. E foarte greu să apreciezi.” Cove, mărturisiri neașteptate despre relația cu Oana Zăvoranu! Cei doi au fost împreună în urmă cu mult timp

ego.ro Motivul pentru care Cove a plecat de acasă mai bine de o lună. Stupoare pentru fani!

wowbiz.ro Ce a recunoscut Theo Rose despre fiul ei, după ce fanii au observat asta deja

radioimpuls.ro Cauza morții Laurei Roşca, tânăra găsită moartă pe o plajă din Mamaia

kanald2.ro Câți ani are, de fapt, iubita lui Marius Elisei! Inițial a spus că e cu 10 ani mai mare: „Am făcut o greșeală”

kanald.ro Care a fost cea mai mare dorință a lui Alexandru Arșinel, înainte să moară: „Era necăjit”. Ce l-a rugat regretatul actor pe Dan Negru

stirilekanald.ro O femeie și-a lăsat fiul să moară de foame după ce soțul i-a ordonat să-l nu-l mai hrănească. Bărbatul susținea că acesta trebuia hrănit doar cu „razele soarelui”. Cei doi au fost condamnați pentru moartea nou-născutului


Parteneri
Cookies